Ozdmrkbraa Leyla54 daha sabah post açtım 13.haftamdan beri kombine yağlar kullandım değişik balsam kullandım ama bu sabah sürpriz yaptı çatlağım günaydın dedi bana 😂 ne yaparsanız ne kullanırsanız kullanın çatlıyorsunuz
Bnleda Leyla54 lierac çok iyi bir krem ben en başından beri kullanıyorum memnunum şuanlık bir çatlama yok.
Mervetekmn Leyla54 lierac içinde çok öyle yorum okudum ama malesef catlıyorsun kuzum doktorumda soyledı zaten
Ummuss Leyla54 Lierac kullaniyorum bide kakao yağı badem yağı ve zeytin yağını karıştırdım bi kabın içine onu kullanıyorum 8 aylık hamileyim çatlağım yok :)
Caglacmrt Ben bekarlijtan beri heo biolyn kullanirdim hala devam ediyorum ve aktarcimdan ayri karisim yaptirdim suan bi sorun yok ama umarim da olmaz,biolyn hem guzel kokusu hem yagli his vermiyor, yuzumede kullanirim cilt guzellestirme etkisi var👌
Ozlm111 Ben tüm araştırmalarım sonucu kantaron yağı ve bebe yağı kullanmaya başlicam canım inşallah işe yarar
Busra0046 Ozlm111 kantaron yağı tüğlenme yapıyor canım kullandım ben tüğlenme yaptı tavsiye etmem doktoruna sor yine
Ozlm111 Busra0046 hadi ya gerçekten mi of ne kullanabilirimki badem yağıda kullananlar olmuş o da tüylenme yapmaz mı
Umitvar Ozlm111 bende arifoğlunun Hindistan cevizi yağı ile kakao yağını aynı oranda elime alıp ikisini sürüyorum. 8 ay bitiyor çatlamadım . Ama kaşınıyor günde 1-2 defa. Eğer kaşınırsa sert tırnaklarınla kaşıma o da çatlağı tetikliyormuş. Annem de çok az çatlak var ablam 4. Aydan itibaren çatlamaya başlamış. Genetik mi şans mı bu işin sırrı nedir. Doğum yapana kadar çatlağım yok diye sevinemiyorum erken çünkü 😂