Halimer Kızlar 1. 2 katımızdıklar covid olmuslar bugun öğrendik inşallah binanın kapısından filan bize geçmemiştir hoş tanışmıyoruz bilee ama gnede binada olunca korkuyor insan
yesim-1 Halimer bizim de bina 14 daire ve yarısından çoğu kovitli bugün kovitli biri çıkmış evden asansörü kullanmış gerizekalılar elini kolunu sallayarak geziyorlar. Baya kızdım komşu grubumuz var. Çıkmayın diye çemkirdim resmen ama anlamıyorlar. Eşim tansiyon hastası kaynanam Kayınpederim de şuan bizimle kaynanam astım hastası e kızım var evde 2.5 yaşında bende hamileyim sinirden öldüm yaaa
DuhaninAnnesi Halimer eğer kurallara uymayıp dışarı cikiyorlarsa apartmanda da dokunduklari yerlere bırakmış olabilirler 🙄 anneme gidecektim apartmanda pozitifliler varmış aile hekimine sordum gidip apartmandan bulaş riski nedir diye çok çok düşük bir ihtimal ama yok diyemeyiz temas ettiği yerden bulaş olabilir yada maskesiz apartmanda dolaşırsa damlacık bırakabilir aşağıda bekle 10 dk giren çıkan olursa beklemeye devam et kimse çıkmazsa yukarı çıkabilirsin ama temas etmeden çık dokunmak zorunda kalırsan ellerini mutlaka dezenfekte et demişti
Elbet-birgun-kavusacagiz Halimer bizimde ust kat komsumuz pozitif ogunden beri hic disarda gormedim balkona bile cikmiyolar bizde binada ellerimiz biyere dokunmamaya calisiyoruz ne olur ne olmaz diye
haziranin25i 1,5 ay önce bizim binada vardı karantinaya alındılar. Evden dışarı çıkmayıp evin içinde bile maskeyle dolaştılar. Apartmana yayılmadı. Komşunuzun özen göstermesi ve dikkatli olması hepinizi korur açıkçası
Yyrlizz Bizde de var açıkçası büyük site olduğu için giren çıkan belli olmuyor. Eğer dışarı çıkıyorlarsa diye biz de asansör kullanmıyoruz kapı kollarına merdiven kollarına dokunmuyoruz. Malesef karantinada olması gerekirken çıkıp gezen çok kişi var. Allah yardımcımız olsun