merve5051 hamilelikte nar yiyip biryerini kaşırsan çocukta iz olurmuş ve ben bunu yeni duydumm çıktığından beri nar yiyorum yani illaki farketmeden kaşımışımdır elimi yüzümü sizce aslı olan bişey mi yoksa batıl mı ay korkuyorum şuannn
Deletedmom382 merve5051 oyle bisi yok ve nar cok faydali ciktigi gunden beri en az bitane yerim gunde
Deletedmom381 merve5051 Batıl inanç kesinlikle olanlar da istisna bence. O zaman elimizi yüzümüzü de yıkamayalım suya sürüp yüzümüze sürüyoruz böyle bakmak lazım bence 😂
Ltf3053 merve5051 ben bizzat amcamdan biliyorum babannem.hamileyken karadut asermis öyle karadut çok yemiş farketmeden yuzunu eline götürmüş ve amcamin yüzünün yarısı kıpkırmızı büyük ihtimalle yazmasını falan duzeltiyi. Derken sürmüş bende ve kardesimde zeytin lekesi var bende çok zeytin yiyorum korka korka nar da yemeyi istiyorum ama ayıklanması zor eşim ayikliyor bende kaşıkla yiyorum canimm istedikce dikkat etmek lazım anlayacan 1.
merve5051 Deletedmom382 ay nasıl rahatladım benim ilk çocuğumda sırtıda falan böyle mor mor leke çok bişey yemişsin kaşımışsın ondan dediler hep şimdi bunda acaba aslı varmıdır ki diye korktum
Aslihanilhan Vallahi bende dünden beri yiyorum illa da sürmüşümdür elimi bi yerlere. Bende bunu hiç duymamıştım faydalı olduğunu duymuştum sadece. Bizde de et ciğer falan canın çeker yemeyip yüzüne falan sürersen iz olur derler. Herkes bişey söylüyor ya
Deletedmom382 merve5051 yoo narla alakasi yok onun 😊 ciger muhabbeti falnda var onlarada pek inanmiyorum acikcasi
Esra_Omer_21 merve5051 ben ilk defa duydum böyle bişeyi gerçek olduğunu da düşünmüyorum öyle bişey varsada benim oğlum harita gibi olmuştur.😂😂