Tugcekkkkk MeliSeliMelih valla ben de sezaryenliyim ve normal doğum yapanlardan hatta hiç doğum yapmamışlardan bile düzgün fiziğim. Sanki mankenmiyiz ufak tefek kusur tabiki olacak. Sonuçta dünyaya bir insan getiriyoruz. Bir de bu tür boşboğazlarla uğrasılmaz.
MeliSeliMelih Tugcekkkkk evet canım benimde kalmadı gitti ama neden kadın kadını kötü görmek ister onu anlayamıyorum 🤬
busbus35 MeliSeliMelih var var kökü kurumaz her şeye laf ebesi çok valla hiç hormonlarının yüksek olduğunu göze alan yok . En ufak biessyiy bende kafaya takıyorum iyice hassasiz ama maşallah bilmişler sayesinde allahk bullak oluyor kafamiz
WmonallissA Benim 1. sezaryandan sonra göbeğim o kadar kalmamıştı. Normalde de gen olarak dümdüzdü karnım inşallah ikinciden sonra da kalmaz. Biraz yapıyla alakalı sanırım.
bburcu MeliSeliMelih 14.günüm sezaryen olalı. 9 kilo almıştım 10 kilo verdim göbek gitti 👍🏻 Herkes boş konuşuyor hem kalırsa da kalır göbek yani ne olacaksa 🤦🏼♀️
MeliSeliMelih Cepni slim fit korse alın ve yürüyüş yapıp mekik çekin hemen gider 🥰 ve abur cubur sakın yemeyin 🤗
MeliSeliMelih Askyavrularm vallahi aynen öyle boğazlarını suçlamayan gelio burada sezeryanlılara laf atıo 😂😂
MeliSeliMelih Bsk-12 ven abur cubur yemedim sağlıklı beslendiğim için hamileliğimde doğal olarak kilo vermem çok kolay olmuştu haftada bir kaçamak oluodu ama sağlıksız şeylerden ve ekmekten uzak durunca kilo su gibi verilio doğumdan sonra 🥰
MeliSeliMelih Guneyinannesi1 hayır canım bebek çıksın die karın boşluğuna bastırıo doktor o sırada refleks oluo acı değil refleks ile bağırmıştır bende de öyle olmuştu 🥰