sule3950 Kızlar mrbb sizi de rüyanızda çok korkutuyolar mi.? Değişik değişik ruyalar gosteriyolar. Gebelikte Normal mi ki.?
XGlcn sule3950 Vallaha tek degilsin cnm merak etme ben 9 ay boyunca her cesit gördum😞 kocamin aldatmasindan tutt birsurru korkutucu seyler. Bunun en guzel caresi bol bol ayetel kursiyi okumak veya telefondan acip dinlemek yatarken.
Oglakdorukcum sule3950 oo vallahi kaç aydır ara ara görüyorum bazende üstüste etkilenerek uyanıyorum gece yarısı sıla varya şarkıcı eşimin onunla aldattığını gördüm 😂 rüyadan uyanmama sebep oldu ikiside cıplaktı ben bunları basmıstım kimseyedr anlatamadım
Rmeysa_1661 sule3950 gebelik hormonlarından dolayı kabuslar çok normal bilimsel olarakta. Kimse korkutmuyor yani korkma bende başta çarpıldım sandım ama bişey çıkmadı şükür 😂😂 ne canavarlar ne Azrail kılıklılar koştu peşimden valla aklım çıkardı 😂😂
sule3950 Oglakdorukcum 😃😃 benim gördüğüm ruyalarin yanında aldatma en iyisi o derece yani değişik değişik kabuslar resmen
Oglakdorukcum sule3950 hiç sorma kabusa görüyoruz hamilelikten takma sende ben alıştım artık önceden hemen anlatıyordum kimse anlam vermiyordu bikacgue unutuyorum hormonlar stres kaygı herşey birbirine girdi