Bireylulmasali 14 haftalık hamileyim Kızlar özellikle sabah uyandığım zaman midem kazınıyor çok aç uyanıyorum bebek mi yoksa kullandığım vitaminler mi iştahımı açan?🤗
pinar2210 Bireylulmasali bende 9 haftalık hamileyim canim. 6.haftamdan itibaren midem hep aç:( bi yandan da şiş hissediyorum artık bisey yemekten sıkıldım. Benim biraz erken başlamış:(( gece yediğim bile oluyor
BarlasMom94 Bireylulmasali bende öyleydim deli oluyordum kazıntıdan. Şu an 34 haftalığım kazıntım geçti. Sabah uyanınca ağzına bir şeyler at muhakkak kahvaltı hazırlayana kadar ben salatalık yiyordum hemen uyanınca
Bireylulmasali pinar2210 canım az az ye çok yememeye çalış ben ilk üç ay kilo almadım ama som iki haftada iki kilo almışım dikkat ediyorum hamur işi vs yemiyorum 🌸
Bireylulmasali Goncikim ben de az az yemeye çalışıyorum ama mutlu oldum şu an ben ilaçlar iştahımı açtı sanıyordum 😄 teşekkür ederim ♥️
Goncikim Bireylulmasali kaşar peyniri yumurta ceviz tahin pekmez muz süt bebeğine çok yararlı ve kilo aldırıyo😊😊😊onları yemeğe çalış hatta günde iki yumurta haşla😋😋
BarlasMom94 Bireylulmasali vitaminler yapmaz ya bebek olabilir tabi aç bırakmamak lazım bebeğide bizden besleniyor çünkü :)
Boncukgiller003 Goncikim kahvaltı yaptım sabah dokuz buçukta. Şimdi sen sayinca bidaha acıktım 😂😂 gidiyorum yumurta koycam kendime 😂🤣😅🤣🤣
Boncukgiller003 Bende çok çabuk acikiyorum ya 🙄 normalde öyle pek bişi yemeyen biriydim zaten 43 kilo ile hamile kaldım 😅 8+5 bugün ama yemekten bir iki saat sonra sanki saatlerce aç kalmışım gibi karnım gurulduyor 😅😂😂