baby3_ Kızlar hamilelikte kendi yoğurdunuzu yapıp yiyor musunuz ? Aslında daha sağlıklı ama bazıları da sağlıksız diyo
Bonnusimo baby3_ evet ben hazır Yogurt yiyemiyorum alışmışım ev yogurduna kendim yapıyorum neyi zarrarlı
Zsnbr Oykuaygun geçen bi post actm milleti görsen nasıl zararlı diyor anlatamam 😂 doktorlar diyormuş hazır yoğurt daha saglıklı neymiş dışardan alınan süt zararlıymış r normal olarak yoğurtta öyleymiş 😂
Ebrumihrimah baby3_ ev yogurduna alıştım asla hazır yoğurt yiyemiyorum ağzımda acımsı tat bırakıyor Bütün doktorlar ev yogurdu yiyin der katkı maddesi yok içinde sütü iyice kay ak birşey olmaz.
Ebrumihrimah baby3_ ev yogurduna alıştım asla hazır yoğurt yiyemiyorum ağzımda acımsı tat bırakıyor Bütün doktorlar ev yogurdu yiyin der katkı maddesi yok içinde sütü iyice kay ak birşey olmaz.
Umutluuu baby3_ tabiki ev yoğurdu daha sağlıklı. Ben hep evde mayalarım. Dediğin gibi bende burdan gördüm hazır yenmeli diye. Doktoruma dordum öyle bişey yok siz evde mayalıyorsunuz o daha ii dedi.
Bilgeenur baby3_ 20 dakika kaynatmaya dikkat ederseniz hic bir sey olmaz 100 derecede 20 dakika riskli olan butun mikroorganizmalari oldurur. Peynir vs kaynatilmadan yapildigi icin brucella acisindan riskli
Balfeman baby3_ Sütü iyi kaynattiktan sonra hiçbir sorun olmaz kısık ateşte onbeş dakika kaynat yeterli. Kendi yaptıklarının yerini tutmuyor zaten market yoğurtları.
malatya4444 Asla hazir yiyemem midemi bulandirir helede ayranı yapilinca tadi daha bi degisik oluyo 9 senedir evliyim devamli süt aldigim bi yer var ordan alir kendim mayalarim
Oykuaygun Zsnbr yok artık ya bu kadar mı bilinçsiz olur insanlar. Aldığın sütten eminsen hiçbir sıkıntı yok zaten onu kaynatıyorsun, mayalarken görüyorsun kendi elinle yapıyorsun. Fabrika yapımından kat kat daha iyi . Sen uyma onlara 😂😂😂
morusevenanne Zsnbr o paket sütlerin sütüne bi malzeme koyuluyor ki köy köy dolaşıp bi araç her gün aynı varillerle topluyor. Burda süt birliğinden 2 kere süt aldım mayalanmadı içine ne kadar ilaç atıldıysa artık siz siz olun bildiğiniz yerden alın açık süt daha iyi bence. Mesela benim aldıgım kişi direk şişeye koyup bana veriyor 40 el gezmiyor en azından.
ysfali06 baby3_ hazır yoğurt tan kat kat daha iyi ve sağlıklı bnce. Hazır yoğurtların içinde ne olduğunu bilmiyoruz bile tadı değişik kıvamı değişik. Hem doktorlar da kendi kurduğunuz yoğurdu tüketin diye özellikle söylüyorlar 🤷♀️
Zsnbr Oykuaygun yok neymiş kaynatılan sütte vitamin kalmıyormuş istedigin kadar kaynat bakteri ölmüyormus falan filan 😂
3evlat1anne baby3_ bende öyle bişey duymuştum sanki ama kendi yoğurdumuzu kendimiz yapıyoruz alışmışız market yoğurtları çok farklı geliyor bize
[silindi] baby3_ yogurt cift islem gordugu icin sorun olmaz ama sutu icmeye dikkat edin derim. Ev yogurdu sagliklidir, bakteri vs durumu icin diyorlardir da iyi yapmayi biliyorsaniz bence sorun olmaz.