Ayseguldemir Purpura26 hayırlı olsunnn 😍 ben de dün kan verdim 20,18 çıktı çok yakın değerlerimiz 🥰 pazartesi mi vereceksin kan tekrar
Purpura26 Ayseguldemir Teşekkür ederimm 🥰 Evet muhtemelen aynı zamanlar hamile kalmışız. Sağlımlı bir gebelik olur inşallah. Pazartesi gidip tekrar bir kan vericem yükselişi görmek için. Sen ne zaman kan vermiştin
Ayseguldemir Purpura26 ben dün sabah idrar testi yaptım ilk önce ama çizgi 3 saat sonra çok silik bir şekilde çıktı ben de öğlen gidip kan verdim. Yumurtlamamın 11. günüydü dün. Birlikte takip edelim artışlarımızı 🥰
Purpura26 Ayseguldemir Ay evet çok yakın cidden 3 kasım da yumurtlama gördüm ben bu ay. Sen ne zaman gidiceksin kan vermek için tekrar?
058elf Purpura26 çok sevindim canım istemsiz hamilelik haberi ya da çift çizgi görünce duygulanıyorum 🤗 Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🐣💜
Ayseguldemir Purpura26 ay ben de 3 kasımda gördümmm 🥰 o günden itibaren mi sayılır bilmiyorum ama eğer öyleyse dün 11. günde öğrenmiş oldum yani. Ben pazartesi gidicem doktora sonra o ne zaman derse o zaman giderim artık
Purpura26 papatya35 Alttaki yorumlara baksaydınız keşkr. Siyah beyaz daha belli oluyordu. Kan verdim hamileyim
Sofiye46 Purpura26 Ay MaşaAllah. Rabbim cumlemize hayirla saglikla kucagimiza almayi nsip etsin. 🥰🥰🥰🌹
Tugba_0 Purpura26 canım bence sen direk iyi bi erken gebelik testi al tekrar yap sonra kan ver sanki bende gördüm çizgi
Suna11 Purpura26 Canım benim gözün aydın çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin 🙏🏻♥️ Ne zamandır istiyordun?
Purpura26 Ayseguldemir Ben ertesi gününden saydığım için bugun 11 diyorum. Yani aslında günlerimiz aynıymış 😊 birbirimizi haberdar edelim sonuçlardan canım inşallah güzel haberler alırız
Purpura26 Suna11 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bu arada ilk ay çok taktım kafama o ay bitmek bilmedi. Bu ay biraz daha rahatlattım kendimi allah nasip etti işte. İnşallah sen de biran önce hamile kalırsın 🤲🤲
Minikoocum Purpura26 regl günün ne zaman bende göremedim 😓 ama bazen arkada plastik ince panel var ince çizgi gibi idrari brz fazla koyarsan netleşiyor orası regl günün.ne zmn ona göre
Umutluuu Purpura26 daha varmış adetine Allah bilir ama hamilesin canım inşallah. Genede umutlandırmak istemem ama 😌