gkcy Purpura26 burda daha net görünüyo 🙈🤲 ay inşallah sağlıklı hayırlı gönlüne göre evladının haberini alırsın 🥰 sonuç çıkınca bekliyorum burdayım 🤭
Purpura26 oykuduru21 Momlove Happybsrn Senanurr9595 Hamileyimmmmm 🤲🤲🤲 çok şükür 17 çıktı sonuç çok yeniiiii https://imgyukle.com/i/TRbIBs gkcy
Betulll1 Purpura26 2 saat dıyolar ama 1 saate cıkıyo genelde. Hastanenın sıtesındende tahlıl sonuclarına bakabılırsın cnm hayırlı olsun bencede hamılesın bu arada :) bnmde silik cızgıydı erken test yaptıgımız ıcın oyle silik oluyo
198697 Purpura26 ben adetime 5 gün varken daha silik çizgiyle öğrenmiştim hayırlısıyla var gibi canım hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin inşallah 🙏💕
haziranin25i Purpura26 yumurtlamadan 14 gün sonra yapman daha doğru sonuç verir canım. Ben bu testte ikinci çizgiyi göremedim 😏
ozklcayse Çok silik canım. Bence bir hafta bekle. Tam regl gününde kan ver ve test yap. O zaman net oluyor. Çok erken bişey söylemek için. Umutlanıp sonra negatif çıkması çok kötğ. O yüzden her şeye hazırlıklı olmalısın
Rmeysa_1661 Purpura26 bende gördüm siyah beyaz olmasına rağmen ama muhtemelen çok küçük daha bir kaç gün sonra tekrar deneyin
Tugcetugce42 Purpura26 siyah beyaz attığın için tam belli olmamış ama var gibi kan sonucun çıkınca yaz canım merak ettim Allah gönlüne göre versin 🙏😊
oykuduru21 Purpura26 hayırlı olsun canım benim de ilk testim 22ydi 🤗 takip edersin artışını tebrik ederim 🥰
gkcy Purpura26 🙈🙈🙈🙈🤭 ay çok sevindim hadi hayırlı bir evlat olsun sağlıklı hayırlı olsun hamileliğinde güzel geçsin ❤️
Momlove Purpura26 hayırlı olsun canım bence hemen doktora gitme daha çok yeni beta nı takip et bi hafta sonra git 🙃
Maria9 Purpura26 erken gebelik testinde silik çizgi de pozitif olarak kabul edilir. Hayırlı olsun diyelim o zaman 🥰
Kural35 Purpura26 gözünüz aydin hayirli ugurlu olsun rabbim kucaginizada almayi nasip etsin ins. Isteyen herkeze nasip etsin mevlam 😊
Zafsim0801 Purpura26 süper ya ❤️🙏Rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin anca ekrandan ne görürsek yorumlanabılıuor iyiki kan testi yaptırmışsın çok mutlu oldu.
Suna11 Purpura26 Canım benim gözün aydın çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin 🙏🏻♥️ Ne zamandır istiyordun?
Ortmenanne16 Purpura26 gebelik var canım sadece çok yeni belli o sebeple ikici çizgin açık renk her gün koyulaşır ama