Melek44 Benm kadar sık olan var mı endişlnmye basladm artk bikaç ay önce kardyoljyede gtmştm sorn yktu kan degerlernde de sıkntı yk ama geceden beri bs dk da bi carpntı oluyo saniyelk ama nie bu kadar fzla tm gebelkte nrml ama bu kadarı nrml midir
Cyneem Melek44 kendini dinleme muhtemelen kendini dinlediğin için oluyor. Kaç haftalıksınız?? Panik atak geçmişiniz oldu mu ?
1yildirim Melek44 çarpıntı dediğin kasılma geliyor olabilir mi? Kasılma gelince benim nefes alışım değişiyor kalbim tuhaf atıyor. Doktora sormuştum meğer o sancıymış:) karnınız sertleşiyor mu o esnada? Kaç haftalık gebesiniz?
mercimeginanne Melek44 sürekli olmaya başladı bende de normalmiş. Hamile oldugumuz için iki kişilik kan pompalıyormuş kalp o yüzden çarpıntı yaşıyoruz. Hatta deprem oluyor gibi hissettiriyor. Korkma normal şeyler
Nezosikra Melek44 bendede oluyor maalesef 😔cok halsiz kaliyorum çarpınca oturuyorum terliyorum sonra ama benim kansızlık ve troide bağladılar hamile kalincada daha fazla olmaya başladı
Melek44 Cyneem 22 haftalk ewt vardı panik atagım ama hc bişi aklmda yokknde oluyo panik atak oldgnu düsünmyorm
Melek44 1yildirim yok kasılma deil deişik oluyo kus kanadının cırpşması gibi o an nefes alişim sanki etkilenyo carpıntı buyuk ihtimal
Cyneem Melek44 iki kişilik nefes alıyoruz artık hepsi geçicek. Ben de cok hızlı hareket ettiğimde oluyor çarpıntı daralıyorum kalbim hızlı çarpıyor.
1yildirim Melek44 anladım canım derin güzel nefesler almaya çalış 🙏🏻 Keşke bilgim olsa da yardımcı olsam ama…
MerveKzy Nezosikra Benim aynı şekilde oluyor sizin tiroidleriniz kaç şuanda benim ilacımı bıraktırdı doktor şuanda daha iyi çok çarpıntım olmuyor olsada uzun sürmüyor
Nezosikra MerveKzy benimki suan cok düşmüş bu seferde sınırda imiş ama hapimi düzenli olarak kullanıyorum bi arada cok aşırı yükselmişti benimki bi türlü dengede durmuyor levotiron kullaniyorum 175 lik canım ama bu kalp çarpıntısı beni mahvediyor
MerveKzy Nezosikra Benim gebeliğimin 4. Haftasında tsh 5 di 50 mg kullandım 1 e kadar düştü sonra birgün kalbim çok aşırı hızlı atmaya başladı taşikardi atağı geçirdim ambulans geldi götürdü hastaneye troidlerinde hızlı düşüşe geçmiş ondan da olmuş olabilir dediler ve ilacı 25mg indirdik sonra hepten bıraktırdı doktor şuan 2.70 di bir ay daha kullanma bakalım dedi doktor böyle giderse artık kullanmayız doğuma kadar dedi
Nezosikra MerveKzy normaldede troid hastamisin canım benim gebelikten öncede vardi malesef benimde ilk haftalarda yükseldi 8 e kadar 250 mg lik kullandim ilacimi düştü simdide baya düşmüş suan 38 haftalığım ama gercekten bi anda yükselip düştü mu troid degerleri insani mahvediyor
acemiii MerveKzy kaç olduğuna bağlı nefes alırken yürürken bile zorlar demir eksikliği..Serum aldım geçenlerde demir için
MerveKzy acemiii Ben zaten normal de kansız biriyim ferittinim demir depolarım 1 e kadar düşer şuanda da 16 dı en son ama kan ilacı kullanıyorum yiyeceklerle yükseltmeye çalışalım dedi doktorum
MerveKzy Nezosikra Hayır canım normal de yoktu ikinci gebeliğim ilk gebeliğim de bebeğimin kalbi durmuştu o zaman da yükselmişti o yüzden bunda hamile olduğumu öğrendiğim gibi baktırdım tsh iyi ki de baktırmışım 5 olmuştu bile şimdi de ilacı bıraktım yükselirse diye korkuyorum aslında