Yurdagul2525 Selam kizlar 11 haftalik hamileyim catlaklar icin simdiden bise kullanmam gerekiyor mu acaba ?
Meriwa Yurdagul2525 ben gebelikden önce banyo sonrası hep kremlenirdir hamilelikde karnım kurudukça nemlendirdim hep özellikli bi ürün almadım ama ve hiç çatlamadım bol su için heryerinizi nemlendirin göğüs popo bacak baldır karnınız komple 😄
betul2009_ Yurdagul2525 38+5 deyim lierac sürdüm günde bir kere karnım çıkmaya başladığından beri hergun de bebe yağı sürüyorum catlamadim tavsiye ederim
Meriwa Yurdagul2525 hiç çatlak önleyici krem kullanmadım elimde biodermanın ürünü vardı kullandım bitti sonra avonun kremi vardı onu kullandım bişey kullanmadım özellikle genetiğinizle de alakalı ama sürekli duş sonrası tüm vücut kremlenin gün içinde de kuruduğunuzu kaşındığınızı hissettikçe kremlenin vede bol su için ben 15 kilo almıştım bide oda etkili cok kilo almazsanız da iyi olur ☺️
melike14 Canım vala ben mustela nın kremini kullandım günde 3 litre su içiyorum her duştan sonra bebek yağı kullandım neredeyse heryerime peki sonuç çatlak patlak oldum genetik diyorlar benim annem ablalarımda böyle olmuş hep 😅
Yurdagul2525 melike14 😄😄 evet bende genetik olduguna inaniyorum ama kantaron yagi kullanmayi dusunuyorum ileride
Yurdagul2525 Meriwa umarim cok kilo almam ama cok acikiyor sik sik yemek yiyorum 😄 40. Haftada nasil olurum bilmiyorum catlaklarin olacagi da varsa olur diye dusunuyorum 😂