gupsemnur Ayferi 36 +2 deyim. Miğde yanması çok çok kötü onun dışında şimdilik bir sorun yok. Pazartesi sezeryan için gün alacağız 3 bebeğim benim sezeryan olacak
Papatyali Ayferi 35 haftalık olduk iyice halsizleştim arada yalancı sancılar başladı hareketleri can acıtıyor artık doğurmak istiyorum 🙈
Haticeyy 34+0 haftadayim enfeksyon var kansizlik var ilaclarimida duzenli aliyorum, surekli assagi dogru agrim var. hayirlisiyla dogursaydim bende insallah 🤲🐣💙
Rabis93 Huzurluyuvam ben 33.haftadayım aynı tür ağrılarım başladı iki gündür çok mu erken başladı 33te başlayanı hiç duymadım erken mi doğacak acaba
Caglanuroney Ayferi 34+2 haftalığız çok şükür iyi gidiyo sezeryan olucagım için 28 gün sonra oğlumu kollarıma alicam inşallah Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏🥰
Drya8025 Huzurluyuvam aynı şey bende de oluyor 35+4haftalık hamileyim gece adet sancısı gibi bu gece hiç uyuyamadım tek değilmişim demek ki
Smyrpd Drya8025 @Mervekaya58 ya ne yalan söyleyeyim yorumları görünce biraz rahatladım herkes yaşıyor demek ki. Benim de özellikle geceleri belim kasıklarım üst bacağım çok ağrıyor kaç gecedir. 35+2 yiz şuan. Dün gece herhalde doğuruyorum diye ödüm koptu. Bugün nst ye girdim hafif sancın var ama düzenli değil normal dedi doktorum. Çok şükür ultrasonda da sorun yok ama gece yarısı bile olsa bebek hareketlerinde azalma hissedersen kalkıp hemen hastaneye geliyorsun dedi. Bizimki bi de kordonunu dolamış iki kez 🤦🏼♀️ Ha o ağrılar için de bi vitamin takviyesi daha verdi magnezyum d vitamini ve kalsiyum var ağrılarını azaltır biraz dedi kemikleri güçlendirmek için veriyorum dedi
Drya8025 Smyrpd ben de yorumları okuyunca rahatladım biraz ama bana doktorum yürüyüş yapma uzan dedi bebek çok aşağıda olduğu için kalsiyum kullanıyorum ben de inşallah faydası olur
Smyrpd Drya8025 ben de yürüyüşe niyetlendim annem izin vermedi zorla erken doğurtacaksın kendini diye 😅 vardır eskilerin de bi bildiği ben de dinlenmeye aldım kendimi artık nasibimizde ne varsa bekleyip görcez 🙏
Ayferi Kızlar aynı durum aynı geceleri sık sık idrara çıkma ağrılar mide yanmaları çok zorluyor beni 2. Gebeliğim 35+2 haftalık birde doktora midem yanıyor çok kötü dedim ultrasondan baktığı miden boşa yanmıyor çok saçlı olacak dedi 🤣
Smyrpd Ayferi yaa ultrasonda saç görünüyor mu diye merak ediyodum ben de 😁 Benim bu mide yanmalarıma bakarsak en az bi küt saçla filan doğması lazım 😂