Merhabalar. Bakardim burdan hep bende ne şekilde dogum yapacagim buraya yazmak nasip olacakmı ki derdim kendi kendime 😊 evet normal dogum yaptim, üstelik cok korkuyordum hep normal dogumdan ama çok şükür hersey istedigim gibi oldu diyebilirim allah o an o kuvveti veriyor inanın. 29 ekimde gece sancilar girmeye başladı gece 3 4 defa yokladı beni ben hep evde sancimi çekme taraftarıydim yani hep öyle istiyordum iyle de oldu daha sonra ertesi gün aksama kadar bıçak sağlaması gibi girdi çıktı aksam artik saymaya başladım kac dakikaya düştüğünü 10 dakikaya düşünce gidelim dedim. Ama hala hani suyuna baktiririz bebeğimin geri döneriz ümidiyle gittim. Gittiğimde 5 6 cm acilma dediler ve direk dogumhaneye aldilar once Suni sancısız dogum yapacağımı acilmamin cok guxel ilerlediğini sancilari guzel karşıladığımi söylediler ama daha sonra suni sanciyla destekleyip daha erken dogum yapabileceğimi soyleyonceler kabul ettim yarim saat Suni sanci aldim. 11 de dogum haneye alınmıştım testler falan filan 11 bucuk oldu ve savcılarla beraberinde basladi 2 de oğlumu kucagima aldim. Buraya yazma nedenim cok korkuyordum aci esigim o kadar düşük ki benim allah o an guc kuvvet veriyor ve dayanıyorsun hep pozitif düşünün arkadaşlar ki sonu da iyi olsun. Evde çekin sancılarınızi hastanede Suni sanciya maruz kalmayın cok fazla gercekten cok zor Suni çünkü. Buda benim hikayem allah gönlüme göre verdi darisi tüm hamislere evlatlarınizi kucağınıza almayi nasip etsin Rabbım sag saglim 😊 bu arada 39+2 de dogum yaptim 🥰