Smgyy Kızlar 36+5 haftalığım kızımın boyu 48 cm normal mi acaba doktorum minyon olabilir belki dedi dünyaya geldikten sonra değişir mi bide doktorum yanılma payı cok olabiliyor dedi başına gelen var mı acaba
Dilara1503 Smgyy anne karnında boy ölçümü diye birşey yok aslında kıvrımlı duran bir yapı nasıl ölçülecek haftası ile uyumlu söylüyor çoğu doktor ayıp olmasn diye 😀
Meriwa Smgyy kızlar 48-50 arası oluyor normal canm erkekler bi tık daha uzunlar sizinkide gayet iyi cnm
Ttugceeli Smgyy 36 haftalıkken kızım 49 cm doğdu. Üstelik ben 1.78 boyundayım eşim 1.84 😀 kızımızında gelişimi gayet iyi 🧿
Smgyy Ttugceeli Meriwa Dilara1503 Tgbab Cok saolun kızlar , evet boy ölçümü kaba taslak veriliyormuş rahatladım 🤭😃
Nhyas Benim kızım 36 haftalıkken 47 cm doğdu şimdi boyu da kilosu da yaşıtlarından önde 🙏🏻 Allah sağlık versin boy bir şekilde uzuyor kilo alınıyoor dert etmeyin
Smgyy Ttugceeli oh maşallah iyimiş geçen hafta bizimde 2700 dü önümüzdeki hafta gidicem bakalım inşallah almıştır
fatosd84 Smgyy geçen kontrolümde bebeğimin boyunu sordum benim doktorum hiç bi bebeğin boyu net belli değil doktorlar onu tahminen söylüyor dedi bebek dik durmuyor içeride dik bi duruş yok dedi o doğunca belli olucak dedi.
Smgyy Bide kızlar genetik oluyormuş boy kilo , ben ve eşim uzunuz ama anneler teyzeler kısa bide kayınvalideme çekerse 😖 kücükcük bişey olur