Öncelikle herkese günaydın canım anneler anne adayları 💜 çok şükür ben de oğlumu sağlıkla kucağıma aldım. Hatırlayanınız vardır belki gelen suyum mu demiştim sabaha karşı gelen minnacık suyumla hastaneye geldim yatışım yapıldı başlarda herşey muazzam toz pembeydi saçımı yaptım makyajımı yaptım prensesler gibi doğumu bekliyordum. Suni sancıyla desteklemek istediler çünkü açılmam yoktu doktor muanede rahmin incelmiş deneyip beklicez dedi . Olabildiğince ağrıları plates topu üzerinde karşılamaya çalıştım başlarda herşey çok iyi Ama doktorun istediği sancı sıklığı değildi başlarda 10 dk bir gelen sancılar birden 3 dk bire düştü işte Ozaman prenses bünyemden çıkıp gerçek acılarla karşılaştım ama şuan sorsanız inanın o sancıyı hatırlamıyorum ama bir ara hocam sezeryana alın die pazarlık yapıyordum doktorumda tamam tamam deyip resmen 😁 (iyi ki de öyle yapmış ) akşam üstü artık ben bitmiştim sancıdan gözümü açamıyorum halsizlikten birden büyük absetimi yapma isteği geldi ebe geldi o tuvalet değil oğlun dedi burada çok okuyordum öyle olduğunu ama o an insan bir değişik oluyor hemen doğumhaneye alındım tam açıklık herşey güzel ıkınmayı beceremedim ebeyle yapa yapa bir güç yattım çatala ve 2 ıkınmayla oğlumun sesini duydum o an herşey geçti zaten 💙 çok uzun oldu hakkınızı helal edin 38+2 de 3500 kğ oğlum şuanda yanı başımda uyuyor Allah’ım isteyen herkese nasip etsin sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve yardımcı olurum 💙