Denizkubra Selinaymurat valla dis ağrısı cktm herkeste olck diye bsy yok tabi ama smdiden depola yani cekmeni istemem asla
Ervanurumm İlk 5 ay hiç kilo almadım tam tersi ilk 4 ay 2 buçuk kilo verdim bulantilardan 6-7-8. Aylarda kilo aldım şuan 36+5 teyim toplamda 9 kilo almışım sizde alırsınız. Zaten sizin kilo almanız çok önemli değil sağlıklı beslendikten sonra
Selinaymurat Ervanurumm Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum oldukça sağlıklı yiyecekleri de yiyemediğim oluyor ama olsun artık zamanla değişir benimki de belki
Selinaymurat Sureyyaa Sureyyaa İnşallah öyle olsun da yeter ki bebeğim sağlıklı şükür ondan dolayı biraz daha zaten düşünmemeye çalışıyorum
Selinaymurat Ates2020 Olsun inşallah sağlıklı olsun da bebeklerimiz artık alınır verilir sizde verirsiniz sonradan bebek doğduktan sonra
Ates2020 Selinaymurat ben ilk kızımda 15 kilo aldım 23 kilo verdim tam fit oldum derken yine hamile kaldım 😂😂 veririz ama nasıl veriliyor zülüm gibi hayırlısı olsun ne yapalım
Selinaymurat Oznuryener19 Yok yani bir ilaç verilmedi biraz daha zamanla azalır bünyen böyle zayıf denildi
Selinaymurat Ates2020 öyledir galiba benim ilk hamileliğim olduğu için ben pek bilemiyorum ondan da işte fikir ediniyorum böyle öğrenerek
Kural35 Zamanla istemesenizde kilo aliyorsunuz ben 49 kiloyla hamile kaldim simdi 31 haftalik 66 kiloyum ne kadar kilo almak istemesemde kilo aliniyo.
Selinaymurat Kural35 Tabiki ben daha başlangıç sayılırım size göre sizin az kalmış yinede söyledikleriniz için teşekkür ederim dikkate alıcam
Kural35 Selinaymurat umarim fazla kilo almassiniz aksine sizin yerinize bebis alsin 😊😊yedikleriniz ona lop lop et olsun 😂