Lavinya01 39+3 haftalık gebeyim önce nişanım peşine suyum geldi. Adet ağrısı ve midem bulantım var normal doğum istiyorum . Pazartesi doktor kontrolüm var beklemelimiyim? Tecrübeli anneler yazabilir mi 🙏🏻🙏🏻💐
Nesse86 Lavinya01 Suyunuz geldigim zaman dus alip hazirlanip hastaneye gitmeniz gerek.Allah yardimciniz olsun.
HavvaK Lavinya01 yok hayır kesinlikle beklenmez. Su yokken bebek orda yaşayamaz ki benim suyum akşam yedide gelmişti sancılarım onda gel. Doğumum üçte olmuştu. siz sancılarınız gelince hastahaneye gidin derim☺️ Sağlıkla kavuşun inş
Gaaltasaray HavvaK 40 +5 gunluk hwmileym ne suyum geldi ne de siddettli bir agrim var ne yqpcm bilmiyorm.doktor biraz eaha bekleuelm qcilmqn yok dedi
rodin123 Lavinya01 sen iyimisin bebek o suyun içinde yaşıyor suyun geliyorsa nasıl bekleyeceksin acaba git bir an önce
Dilara1503 Lavinya01 tabiki bekleme suyun gelmiş Allah korusun bebek susuz kalınca risk artar kordon vs riskli yani . Daha neyi bekliyorsun hemen git canm
Mengihilal Lavinya01 suyun patlar gibi hepsi birden geldi mi böyle altına işemiş gibi oldun eğer öyleyse doğum başlamış hadi gözün aydın ☺️
Prenslerinannesi06 Lavinya01 nişan sadece gelmiş olsaydı beklerdinizde su gelmiş duş alıp hemen hastaneye gidin
Minneee Bebek suyun bitse de yaşar hayatsal ihtiyaçlarını plasenta ile karşılıyor ama hemen gitmek gerektiğini söylüyor doktorlar çünkü hem darbelere açıksın hem de yüksek oranda enfeksiyon riski var bebeğin. Allah kurtarsın sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.
Nasi95 Evet evet kesinlikle, bebek susuz da yasaya bilse bile, buyuk enfeksiyon riski var. Kesinlikle beklenilmez. Dusunu falna al git
Kardelen_nm Lavinya01 benim suyum geldikten sonra hemen yarım saat içinde ağrım ve Doğumum oldu doktora bi gidin bebeğinize zararı olabilir
Busrairem Lavinya01 benımde akıntımla karışık bağış bı kan lekesi geldı ve dün öğlen ama hıc sancım yok akşamda modem bulandı ıstıfar ettim napmalıyım gıtmelımıyım🙈