Goknurpinar Merhaba anneler reglm 5 gün gecikti bu gün doktora gidicem belim kasiklarim çok ağrıdı bu gün hiç böyle olmazdı idrara çıkmam arttı, birde böbrek ağrısı gibi ağrılar saplanıyor bilemedim acaba bebek olabilir mi dua edin
izmirsibel Goknurpinar gebelik testi için 7 gün ile 10 gün arasında yapınız üşütmüş olabilirsiniz yada gebelikte olabilir belli olmuyor çünkü ikiside aynı şikayetleri getiriyor ama inş hamilesinizdir 🙏
KezibanUan Goknurpinar test yapın hemen çıkar 🤗 ben adet günümde yaptım normal gebelik testi hemen çıktı inşallah hamilesiniz dır 🤗
Ipek0z Goknurpinar ben reglim 5 gün gecikince test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı istersen yap çıkabilir
mommyjean Goknurpinar canım senle aynı durumdayız bende 2 gün önce test yaptım negatif.6. Gün hala olmadım. Göğüs hassasiyeti oluyor ara ara ağrılar vuruyor karnıma pazartesi kan vercem çıkar belki çünkü bazen geç döllenme geç çıkıyo
Goknurpinar izmirsibel çok doğru 3 gün yaptım tek çizgi cıktı gerçi iyi olmaya da bilir test 5 tl likti
izmirsibel Goknurpinar canım bende yaptım 5 TL testle alakalı değil çıkıyor geç dölenme olabilir ama senin durum çok farklı 🙏❤️
Goknurpinar mommyjean hamile oldugumu söyledi doktor ama çok yeniymiş tekrar gidicez enfeksiyon varmis hamile olduğum için kullanamazsın ddi