Semra91 Kayra Çınar Eymen karan Meriç miran Sıraç bu isimleri beğeniyorum fakat anlam bakımdan isimler çok önemli olduğu için Kayra isminin anlamı hakkında emin değilim tam bir bilgiye ulaşamadım. Sizlerde bana öneride bulunursanız çok sevinirim😊
ebruakyuz22 Semra91 oğlum olsaydı Karan efe kaymak istiyordum ben eşimde arın anlamlarına çok güzeldi sağlıkla gelsin inşallah 🙏
hamisanne33 Semra91 biz eymen koyacagiz adini 22 haftalik olduk ve adi belli karar verdik sonunda esimde cok begendi ali eymen istiyordum ama esim iki isim istemiyor bu yuzden eymen sadece
Nursahcan Hepsı de cok güzel annesi içinden hangısı geciyors aonu yap oğluna seslendiğinde içini ısıtıcak hangısı özel geliyorsa benim eşim yiğit akın istiyor yiğit içime o kadr sindi ki akın biraz şüpheli ama akın belki degisebilir
Semra91 Nursahcan yiğit çok güzel isim ama çevremde çok fazla var o yüzden tercihim değil ama adıyla çok yaşasın inşallah
Nursahcan Semra91 amin canım benim eşim yiğit ismini cok istiyor bana kalsa benım gönlümden alparslan geciyor bakalım 😊
Semra91 Karaccca aslında bende bazı yerlerde tanrıdan gelen lütuf iyilik büyük kimseden gelen iyilik olarak okudum ve bu konuda bazı dinlere göre filozoflar tartışmalar yapmış değişik yorumlar koymuş onları okuyunca kafam karıştı Kayra istiyorum aslında ama anlam bakımından tereddüt yaşadım birde kız ismi diyen çok oldu
Karaccca Ben öğretmenim bircok erkek oğrencim oldu Kayra adında. Akrabalarım da var. Hiç kız isminde Kayra da duymadım. Siz içinizi ferah tutun