derindoruk Bugun bacaklarınııı actııı kızım olacak 4 aylık olduk isim önerisi bekliyorum tek isim olmasında hassasım ben derin düşünüyorum annem babam istemiyorr of💖💖💖
Busraayaz derindoruk herkesin fikrini sorarsanız her kafadan ayrı ses çıkar, eşinizle sizin içinize hangi isim siniyorsa onu koyun..
Leylaturkel derindoruk bizde derin koyuyoruz herşeyini de hazırladık ismine özel şeylerde yaptık babasıyla ortak kararımız herkes çok beğendi sende dinleme kimseyi bence yada ikna etmeye çalış 😊😊
sudamlasi derindoruk çocuk sizin çocugunuz hangi isim yakın geliyosa onu koyarsınız derin de gayet güzel bi isim hayırlısı olsun inşallah
Tuba704 Busraayaz 1 kişiye bile sormadım soranlara saygı duyuyorum belki isim seçmekte kararsızlardır direkt aklımda bir isim vardı eşime söyledim beğendi ve koyduk aileler istemedi herkes bir isim söyledi hala söyleyenler önerenler var ama takan yok 😂😂
Hatice44 Busraayaz neden öyle diyorsunuz Öneri kötü bir şey değil ki 😊 Hem daha çok fikir olur akıllarında 🙂
BeyzaGnaydn Ben DUHA koyucam insallah, burda da o ismi soyleyemezler falan diyenler oldu, cokta umrundaydi, ben ve esim soyleyebildik yeter🙂 ilerde alisirlar🙂))
Naz3365 Bence de millete sorarsan ooo kafa allak bullak olur sonra gider en istemediğin ismi koyarsın sonradan pişman olursun ne istersen o olsun tercih ettiğin isim gayet güzel
Merveut derindoruk benim kız olsaydı düşündüğümüz isimleri söyliyim. Başta Elif, Derin, Duru, Mina bikaçtane daha vardı sanki ama şuan aklıma gelmiyo. Bizimki malum olduğu uzere erkek😊
Deletedmom67 derindoruk kızımız olsa İnci Eylül koycaktık biz eşimle 😊 ama oğlumuz Aras Boran geliyor teyzesi 😊
Dilekveuzum İsim konusu büyük sıkıntı, alınan ilk ve en önemli sorumluluk 🤷🏻♀️ Son zamanlarda yeni, telaffuzu zor ve bir o kadar garip isimler türedi. Anlamlarına bir kaç farklı yerden bakıp karar verin derim.