Rumeysa245 Kizlar bu televizyonda çıkan tuy dökücü kullananiz varmı acaba hamilelerinde kullanmasında sakınca olmadığını duymuştum ben doğuma gitmeden önce almayı düşünüyorum rahat olur diye sizce ?
halitefe Rumeysa245 canım tüy dökücüler içindeki maddelerden dolayı zararlı ıce terapide diğerlerinden farklı değil kullanma bence jilet kullan en kötü
Bsraskmn Rumeysa245 sanırım sizde mantarda vardı tüy dökücü bir kimyasal olduğundan genital bölgenize kullanmamanızı tavsiye ederim arttırır mantarı. zaten bildiğim kadarıyla tüy dökücüler yüzde ve genital bölgede kullanılamıyor çok eskiden almıştım bi kere pakette böyle yazıyordu diye hatırlıyorum.
Rumeysa245 halitefe bende bu farklı olarak biliyordum ay çok zorlanicaz ya bu son hafta genital bolge temizliğinde
e_doga Rumeysa245 bu tüy dökücü ile ilgili çok şikayet var kullanmamanı tavsiye ederim kaldıki eğer gerçekten iyi birşey olsa kesin çözüm olsa bu fiyatlara zaten satılmaz . Kullanıcı yorumlarını okumanı tavsiye ederim
Rumeysa245 Bsraskmn ben zaten şuan kullanmicaktim doğuma yakın diyordum kolay olsun diye ama vazgeçtim yorumlar hiç iyi değilmiş jilet yada ağda seçeneği kaldı 😄