SevinAydemirErgen 5hagtadan bu yana kanamam var kılzar ve hiç keslmiyor.Azar azar sürekli oluyor ve 2 gün öncede hastaneye kaldırıldım . Düşük iğnesi vuruldu şuan evdeyim ama açık pmebe şeklinde sürekli oluyor.Hamileliğinin ilk haftalarında bu durumda olanlar var mıdır?
Hatunnn SevinAydemirErgen ben 9 haftadayim gecen haftya kadar oluyordu olmasa daha iyi tabi ama olabiliyor oldu diye illa kotu sonuclancak diye bir sey yok stres yapmadan guzelce istiharat ediniz🙂)
deletedmom25 SevinAydemirErgen kanama normal birşey değildir uzan ayakları yüksekte olsun sürekli kontrol et kanamayı bende sürekli yaşıyorum 26+5 olduk yavrumla sürekli kanamam oluyor korkma lütfen kanama oldukça progeston atıyorum
Songul2610 SevinAydemirErgen canim öncelikle gecms olsn Rabbim kucagina almayi nasip etsin. Ayni durumu bende yasadim hamileligimi ögrendikten 2gün snra kanamam oldu acile gttim kese görünmedi dış gebelik yada düsük ihtimali olablir ddi progestan verdi p.tsi özele gttim keseyi gördü 1hfta snra kalp atislarini duydum ertesi gün kanamam oldu tekrar acile kaldirildim sırt üstü yatıp dinlenmemi önerdi haftalik proluton igne ve günlük prosgestan aldim 3.ayima kadar arada kanama veya pembe leke kahverengi leke oluyodu cok sükür 3.aydan sonra tehlikeyi atlattık suan 14+4deyiz . Tavsiyem dikkatli ol mümkün oldugunca yat dinlen ayaklarini yüksekte tut yattiginda doktora gitmeyi ihmal etme acil bi durum olursa hic durma hemen git. . Biraz uzun oldu kusura bakma canim. .
Elos Herkes normal değil yazmış. Evet tabiki doktora bildirmekte fayda var ama olmayan da yok. Geçen biri yazmıştı. Hiç lekelenmem olmadı, normal mi diye. Herkeste oluyor bende de oldu o haftalarda. Panik yapmayın 🙂
SevinAydemirErgen Songul2610 olır mu hiç estafurullah sağolun . Biraz su serptiniz hiç değilse dikkat edicem mutlaka
SevinAydemirErgen Bende progeston kullanıyorum sabah akşam şuan ama bir gün yoksa diğer gün mutlaka oluyor 😔 düştü düşecek korkusu ileyim ve hamilelik sevincimi yaşayamadım 😔 şuan raporluyum evdeyim ama işe başlayınca bakalım ne olacak
Songul2610 SevinAydemirErgen sakın stres yapma kndine güc vermeye calis bnde hamile olduguma sevinemedim bile her lavaboya gittigimde korka korka gdiyodum esim cok destek oldu bnde zamanla toparladm dünyada nasibi varsa biz istesekte istemesekte olur ddim. Cok skür gecti . Ilaclarini düzenli kullan insallah gececek bu günler canim hayirli güzel haberlerini bekliyorum