Tuana44 Kızlaar merhaba benım enfeksiyonum var sarı ve beyaz akıntım var ılaclar ıcıyorum ve gerı baslıyor ne yapmalıyım 1 senedir evlıyım ve bebek düşünüyorum bıde yumurta tembellıgım var bana fikir verın
Dilanilngi Tuana44 antibiyotik fitil toz il hepsini kullandım hamileyken bile vücut bunu üretiyor yapıcak bişey yok artık dedi bugün doktor.. yani bazen bitmiyor maalesef
minikcivcivim Tuana44 canım bol bol su iç su mesaneyi felan temizliyor benimde var şuan bile var ama 3 gün öncekine göre daha hafifledi. Sirkeli su duydum yaptım daha kötü oldum gibi geldi. Krem varsa krem sür. Mesela kuru tutmak adına fön makinesi ile kuru tut. Ve limonlu su yapabilirsin . Bol bol yoğurt tüket yogurdun sarımsı sıvısı oluyor onu iç. Özellikle ev yoğurdu olsun. Birde inek sutu ile maydonoz kuru var onun buharına otur. Uzun uzun tavsiye yazıyorum kusura bakma. Ama şuan o ağrının ne kadar kötü olduğunu şuan bile hissediyorum ondan bana faydası ilanları yazma istedim. Bölgede kaşıntı varsa karbonat ve ılık su yap biraz da olsa rahatlatıyor.
Gulsah91 Tuana44 Benimde inatçı enfeksiyonum vardı kalçadan novosef iğneler yok fitil krem herşeyi kullandım hamile kalmadan önce ,tam geçiyor derken nüksediyor, sonra elma sirkesini suya karıştırıp vajinal temizlikte kullandım çok faydasını gördüm.
117146 Tuana44 benımde yeşıl akıntım var enfeksıyon hiç çıkmıyor ama akıntı hiç gıtmıyor doktor antibiyotik verdı fıtıl verdı 38 haftalık hamıleyım antıbıyotıgı kullanmak istemedim fıtıl krem kullanıyorum bırde bana tendirdıyotu şırıngaya al vajınaya sık dedı onu da daha yapmadım
Selinnur Benim kendi doktorumun tavsiyesi duştan çıkınca rahmini peceye veya havlu ile değil kurutma makinesi ile kurut demişti ayriyetten duşta rahim temizliğini elma sirkesi ile yap demişti. Ben ayıyetten her tuvalete çıktığımda sirkeli su ile taharet aldım ve asla nemli bırakma iç çamaşırını sürekli değiştir . Bh şekil atlattım şükür
Gamzebulut Tuana44 maydanoz ve soğan kaynat içini bı temizlesin doğal kür söker enfeksiyonu . Sonrasında yumurtlama döneminde yani adetin başlangıcından 14 ,15,16 ncı günü üç gün birliktelik sağla ve inşallah Allah nasip ederse olur🙏
Kubradurmus Tuana44 Sabah akşam aç karnına sarımsak yut benimde enfeksiyon vardi hala var. iltihap çok aktı ve o ay hamile kaldim.
Tuana44 Kubradurmus adetım yaklaştı yapsam olur mu bıde 1 tane mı cıpneyıp yutacam yoksa dırek yutacam mı