Annesininhatunkizi Merhaba anneler ben 13 haftalık gebeyim. Bugün 3. Gün diz kapaklarım aşırı ağrıyor. Sizlerde de var mı ya da olupta nasıl geçirdiniz ? Malum ilaçta kullanamıyoruz. Sıcak su koyuyorum biraz iyi oluyor sonra yeniden başlıyor. Sizlerin bir önerisi var mı ?
Melisa18 Annesininhatunkizi bendede var aynısı ne yaptıysam geçmedi kremle masaj yaparak rahatlatmaya calisiyorum
Annesininhatunkizi Melisa18 siz kaç haftalık oldunuz , ben de ne yapsam geçmiyor ağrı kesici kremler de kullanmak yasak nasıl geçecek bilmiyorum 😌😌
Melisa18 Annesininhatunkizi 19+5 im ben normal nemlendirici Krem ile masaj yapıyorum doktorunuza bı danışın tuz tüketimi ile alakalı ödem olabilir vallaha bende bilmiyorum 😊😊
Annesininhatunkizi Melisa18 anladım canım , tuz fazla tüketmiyorum aslında ama. Doktoruma pazartesi mutlaka danışacağım ❤️
Aaaaayyyssssuuunn Bugün benımde di kapağım Ağrıyo hamıleleıkte olduğunu düşünmedim hıc ama bı baktım konu başlığı var ,10+3 bı yere çarpmadım bişeyde olmadı bı Anda diz kapağımın yanı ağrımaya başladı
Annesininhatunkizi Aaaaayyyssssuuunn gebelikte olan bir şey sanırım canım benim iki dizimde ağrıyor inşallah uzun sürmez ya 😩😩
Melikegmscskn Gulii5336 Aaaaayyyssssuuunn @Yani sadece diz degil bacaklarim ve kaslarim genel olarak ağrı yapıyordu o dönemlerde benimde. Magnezyum şaşe içmiştim doktorum verdi baya fayda görmüştüm. Hiç bişey doğrıyamıyordum bütün eklemlerm ağrıyordu benim parmaklarıma kadar. Magnezyum çok iyi gelmişti
Gulii5336 Arkadaşlar bacaklarınızı gerdiğinizde çıt çıt minik minik kıtlama sesi geliyosa yada rahatlama hissediyosanız veya salladığınızda rahatlıyosanız çektiğiniz ağrışar huzursuz bacak sendromu demektir.magnezyum eksikliğinden oluyo diyolar.he içince fayda ediyomu derseniz ASLA 😞
Gulii5336 Melikegmscskn ah keşke banada iyi gelse sabahı sabah ediyorum evin içinde bi o tarafa bi bu tarafa yürü yürü 😞