Melikeozmn Henüz taze bi anne adayıyım 6 haftalık..☺️ Ama bebeğimin cinsiyetini biran önce öğrenmek istiyorum ve sabırsızlanıyorum. Sizler kaçıncı haftada öğrendiniz?
Dyguklc Melikeozmn 12 de erkek dedi 13 de kiz 16 da hala kiz bakalim detaylida da hala kizsa tamamdir 😀
gulsenmstf Melikeozmn valla ben 12 haftalıkken gttım snra ko kontrolm bı ay snra oldugu ıcın acele etmemıstım 16+6 da ogrendım bnde 😄
sevde-29 16 haftalıken söyleniyor aslında ama bnm 4 dökt hamileliğimdede gec öğrendim bund 25 haftalıken kesinleşmişti
aylinsss Melikeozmn 16.haftada doktorum cinsiyeti artık net görebiliriz pozisyon uygunsa diye çağırdı öyle öğrendim ve değişmedi de o haftaya kadar cinsiyetiyle ilgili tek soru sormadım
Catmom Melikeozmn Öncelikle hayırlı olsun 🙏🏻 12+2 de yüksek ihtimal erkek olduğunu öğrendik 🥰 Erkekler hemen gösteriyor sanırım. Bir de forumda okumuştum doktora giderken çikolata yedim ve girmeden soğuk su içtim. Maşallah minnoş halay çekiyordu bir kaç kere gösterdi cinsiyeti 😂😍
g_ermann77 Melikeozmn 22. Haftamda öğrenmiştim bizim kız uzun süre bekletti bizi detaylı ultrasonda öğrenebildik 🤗