Dyguklc babyandmom1 benim 17 hala devam ediyoruz biraz fazla almisjm basta bitirene kadar içebilirsin dedi aynj zamanda vitaminimide aliyorum tabi siz dojtorunuza danisjn farkli olabilir 😊
Babyy1S babyandmom1 sonra zaten multivitamine geciceksiniz yani decavit yada baska bir vitamin verir artik hangisini yazarsa 2 haftadan sorun olmaz folik asit zararlı degil zaten 😊
babyandmom1 Dyguklc Ben doktor değiştirmeyi düşünüyorum şuan 12. Haftadayım kontrole de yeni gittim o yüzden bir fikir alayım dedim ☺️
babyandmom1 Arkadaşlar sizce değerlere hiç bakmaması normal mi folik asiti de değerlere bakmadan verdi zaten
esraolgun babyandmom1 folik asit vücutta depolanan bir vitamin değil zaten bakmasına gerek yok o yüzden. Günlük muhakkak kullanmalısınız çok önemli gerçekten bebeğin beyin ve sinir sistemi gelişimi için.
babyandmom1 Dyguklc verdim ama ben göstermeyi unuttum o da hiç sormadı geçen gidişimde götürdüm bir tek öyle baktı. 🙄
Dyguklc babyandmom1 diger vitaminleriniz icin hemogram sayiniz icin bakmasi bilgi vermesi gerekiyodu bence xunku benim test sonuxuma gore asiri kansiz ve vitmjnsiz ciktigim icin ekstra vitamin ve kan takviyesi veriyo siz bi sorun bence
babyandmom1 Dyguklc ben artık bir şey sormaya çekinir oldum ne zaman soru sorsam bu hamilelik size eziyet olacak falan diyor biraz evhamlı olduğum için
Dyguklc babyandmom1 ya hayir niye cekinceksini ilk hamileligimiz tabiki eetayina kadar sorcaz degistirin doktorunuzu ya size destek olcagi yere kostek oluyo belliki
babyandmom1 Ya bi de bebeğin eşi kafaya çok yakındı o yüzden 10. Haftada 1 kere vajinal olmak üzere tam 3 kere Ultrasona girdim 11. Haftada da kontrolüm vardı 2 kez Ultrasona girdim acaba bunların Bi zararı olur mu bebeğime?
babyandmom1 Dyguklc sizinle aynı fikirdeyim değiştirmeyi düşünüyorum bende inşallah bu Ultrasonlar falan bebeğime zarar vermemiştir 😔🙏🏻 İkili test yaptırdım normal dedi ama yinede sinmiyor içime