tubik_ An itibariyle doğuma 21 gün kaldı. Kızım şu an bile kıpır kıpır hiç durmuyor, sabah da kontrolüm var. Ne zaman doğacak çok merak ve heyecan içerisindeyim. Hemen doğsun istiyorum. Sizin şafak kaç ?
Edizinannesii tubik_ benimde an itibariyle şafak 22 🥰 bende çok merak ediyorum bakalım ne zaman gelecek bizim oglan🤷♀️ açılma olsun diye başladık şimdiden herşeyi yapmaya hayırlısı bakalım 🥰
Eliff66 tubik_ uygulama ya göre son 23 Ama planli sezerayn olacağım için 15 gün var allahim sağlıklı kucagimza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲
Edizinannesii tubik_ doktorum günde 3 defa 15 kez sabit bi yerden tutun otur kalk dedi. Kontroller 1 haftaya düştü haftaya kadar otur kalk merdive in çık günde 2 kez bide günde 1 saat yürü dedi. Şimdilik onlarla başladım bakalim
Mlshasimoglu Benimde 29 🙄 çok merak ediyorum. Yüzünü asla gostermedi kızım. Ne zaman doğacak ne zaman gelecek acayip merak ediyorum.
elisas-mom Benimde 25 günün kaldı. Bende hiç yüzünü göremedim çok heyecanlıyım hemen olsun istiyorum son zamana gelince sanki hiç geçmiyor gibi🙈ara ara kasilmalarim ve regli sancısı gibi sancılarım oluyor sizlerde durum nedir ?
Serifeinc4 elisas-mom benimde 28 🥰 dediğiniz gibi ara ara regl ağrısından biraz daha hafif bir ağrım oluyor kasığımda batmalar oluyor gece özellikle daha çok oluyor
elisas-mom Serifeinc4 evet benimde geceleri oluyor bide sabah vuruyor. Hepsi normalmiş artık günümüzü beklicez 🥰
elisas-mom tubik_ doktorum hepsine normal dedi bebek artık kanalına girdkce esneme yapıyormuş ben özellikle nişan olayını merak ediyorum o geldiğinde doğum oluyormuş. İlk gebeliğim olduğundan telaşlı heyecanlıyım 🥰
srfmrcslnpknr Benim şafak ta 22 ama bu hafta kontrolüm de doktorum biraz aceleci bir bebek demişti hayırlısı bakalım sabırsızlıkla bekliyorum ♥