Nilelmaz Canim anneler 💓 Kocama aşırı halde aşıgım ve cocugum ona benzemesini çok istiyorum. Nasıldı o söz - Kime çok bakarsan ona benzer diye ?
ikincikezanne_ Nilelmaz oğlum ilk doğduğunda aynı bendi bebeklik resmimi kayınpederime göstermiştim bak torunun diye inanıp vay oğluma bak ne kadar tatlı çıkmış diye sevdi düşünün 😂şimdi 4 yaşında babasına çok benzemeye başladı hatta bakışları gülüşü bile benziyor zamanla da değişebiliyor benzerlikleri. Biz de eşim ile severek evlendik ben de benzesin istiyordum daha yeni benzedi 😃
AtaMommy Nilelmaz yoo hiçte değil 9 ay ben mi taşıdım o mu belli değil 😂😂 eşimde diyor bazen bu çocuğu ben doğurmuş olabilir miyim acaba diye hiç bir şeyimi benzemez bana
Nilelmaz AtaMommy Ben hamile değilim. Sadece hevesleniyorum 7 aylık evliyim ama normal şartlar altında cocugum olmuyor… Aşılama ile denicez ilk sefer bakalım :)
Cramel AtaMommy ben eşime öyle dediğimde ben 25 yıl taşıdım sen 9 ay tabiki bana benziyecek diyor 😂😂😂😂
Seherkaraca Bugün doktora gittim ve 28 haftadalık hamileyim, renkli fotoğrafını verdi doktor, oğlum aynı babasına benziyor 😃
Akrepbebek Nilelmaz benim bildiğim söyle kim daha çok sevilirse bebek ona çeker. Söyle yani eşinle aranızda ki aşktan biri hep daha fazla sever. Mesela sen daha fazla eşini seviyorsan bebek eşine benzeyecek . Ama eşin seni daha çok seviyorsa bebek sana benzeyecek . Bu ne kadar doğru bilemem ama bende tutmuştu hamileliğimde eşimin her hareketine sinir oluyordum oda beni aşırı seviyordu. oğlum doğduğunda aynı bendi . 😂
aylinsss Nilelmaz kızlar babaya benzer derler kızım umarım sadece babaya benzemez kıskanırım diye düşünüyorum 😌
Mom092 Nilelmaz yaaa yalnız degilim🥰 bende esime benzesin diye surekli bakiyorum gece gunduz 😂 insallaaah ona benzer Allaaahimmm 🤲🏻☺️🐣
Nuray23 Nilelmaz 😂😂😂😂 bende esime benzesin diye surekli ona bakiyorumm. Insallah esime benzer gozleri ve kirpikleri cook hosuma gidiyor😬😬 kizimiz olcak allah nasip ederse