Aryastark Merhaba arkadaşlar aranızda Nenehatun Hastanesine giden var nasıl hastane memnun musunuz, doktorum oraya sevk etti merak ediyorum. İlk doğumum olacak tedirginim.
KaanErkan-mom Aryastark valla kime sorsam nenehatun rezalet diyor. Bilmiyorum Buhara hastanesi de 3500 olcak . Nenehatun için söylenenler de hoş değil. Sanırım Buhara’da yapıcm.
Aryastark Nasippp benim gittiğim hastanede şuan doğum olmuyor ilçeye gidiyorum çocuk doktoru ve anestezici olmadığı için ondan sevk yaptı.
Nasippp Aryastark genelde devlet hastahaneleri oraya yönlendiriyor doğum hakkında bilgim yok inş birileri yazar 🌸 Allah nasip ederse ben Buhara’da yapıcam doğumu ona da çok var daha 😌
Nasippp Aryastark sezeryan da normal de aynı arkadaşlarım yeni doğum yaptı 2.900 e ama sanırım yılbaşından sora ücretler artıyor 3.500 olacak DİE duydum
Aryastark KaanErkan-mom ya bunları bende duydum başka hastaneye sevk istedim ama orayada yapamıyorlarmış ben kendim randevu alıp gitsem kabul ederler mi acaba. Bir de şehir hastanesi korona hastanesi mi olmuş oraya gitmek istiyordum
Nasippp Aryastark devlet hastahaneleri genelde oraya sevk ediyorlar sen kendin gidebilirsin canım sıkıntı olmaz