aysenur_3460 31 haftalık hamileyim bugünki kontrolümde doktor bebeğin kafası aşağıda dedi ve bebeğim cinsiyeti kız sizce erken gelme şansı olabilirmi olursaaa hangi haftalarda gelir yaşayan varmı varsa benide bilgilendirirmisiniz lütfen
Mervetekmn aysenur_3460 ama 35 haftadan sonra gelmesi daha sağlıklı olur ve ozamandan önce gelmez dıye bılıyorum 35 hafta bıttıgınde yada 36 hafta bittiginde 9ay bitmiş oluyomus öyle okudum nettehep
tugbayadas aysenur_3460 bende aynı haftadayım sizinle belirtisi oldu mu daha önce sizde aşağıda olmasıyla ilgili birde doktor erken gelebilir vs yada şu haftada doğabilir dedi mi çünkü böyle olup normal zamanda doğuran çok var içinizi ferah tutun stres hic yapmayın belim çok fazlasıya ağrıyor endişeleniyorum bazen bende🙏🏻
Melikealks aysenur_3460 benim kiziminda bası aşağıda 30 haftadan beri herhangi bi sıkıntı yok çok şükür 1 hafta once gitmiştim kontrole normal bi sıkıntı yok dedi doktor
melek_03 Bende 31 haftadayım, benimkide 3 aydır kafası aşağıda 😊 bence onunla alakası yok. Bebek kendini hazır hissettiğinde gelir.
aysenur_3460 tugbayadas çok riskim olduğunu söylemedi doktor geriye normal dedi kız olduğu için soruyorum genelde kız çocukları erken geliyo duolar ben inanmıyorum gerçi
Kbrarz Benimde oyleydi canim kizim..bekledik bekledik 37+3te geldi cok sukur saglikli dogdu insallah bi sıkıntı olmaz saglikla zamaninda alirsin bebegini kucagina🙏🏻😊🤲