Merhaba Arkadaşlar,
Burada yaşadıklarımın hepsini anlatmaya kalksam ne yazabilirim ne sayfa yeter. Biz 14 yıllık evli bir çiftiz ve malesef normal yollarla çocuk sahibi olamadık. Ilk tüp bebek denemesinde pozitif sonucumuzu almıştık ki 9. Haftada bebegimizin kalbi durdu. Bunun üzerine tekrar denemeler yapıldı. Yine bir denemede pozitif sonuç aldık ikizlerimiz olacaktı 5. Haftada bu sefer ağır bir kanama ile bebeklerimizi kaybettik.8. Defa tüp bebek denedik yıpranmıştık, yorulmuştuk ama çokta istiyorduk çocuğumuzun olmasını , bu son demiştik ama negatif sonucu alınca çok üzüldüm. Neyse eşim bir kez daha deneyelim o zaman dedi ki iyi ki iyi ki denemişiz. Pozitif sonucumuzu aldık haftalar ilerledi ama yine ilk tremesterde kanamalar başladı 5-6 kez acile gitmisizdir. Hep korkuyla gidip şükürle geri geldik hastaneden. 23. Haftalarımda yine hafif bir kanama gördüm hemen gece acilin yolunu tuttuk. Doktor bebekle alakalı olmadığını ürolojiye gitmem gerektiğini soyledi. Üroloji doktoru malesef mesane tümörü teşhisi koydu 😔 25. Haftamızda epidural ile tümör temizlendi. Sonrasında erken doğum korkusu olmaya başladı sınırlı hareketler derken bir baktık ki sezaryen günümüze gelmişiz 39. Haftamizda epidural ile sezaryen ile bebegimize kavuştuk. Ben odama çıktım bebegimizi getirdiler ama malesef birakamayacaklarinı hızlı solunumdan dolayı bir süre gözetimde kalacağını söylediler. Olsun dedik çok şükür iyi ya ama gün sonu küveze girmesi gerektiğini ilettiler çünkü sezaryende bazen cigerdeki suyu atamıyorlarmış. Tahlil sonucunda da enfeksiyon çıkınca bir süre onlara emanet ettik. Tabi her türlü her zaman önce Allah a emanet tüm çocuklar. Bugün eve geldik oğlumuz orada çok zor evet ama şükredecek çok şeyimiz var. Şuan onun için çokta güçlü ve mutluyum. Ona süt götürebilmem için iyi olmam gerekiyor. Kusura bakmayın çok uzun oldu. Bu konudaki özet şu ki lütfen vazgeçmeyin. Hayırlısı diyip yolunuza bakın ,pes etmeyin. Mucizelere inanın 🥰 Tüm hamilelere hayırlı güzel hamilelik ve doğumlar diliyorum.