Atli Merhaba arkadaslar 1 kere sabah test yaptim pozitif cikti adetim 4 gun gecikti 1kere daha yaptim sabah yine pozitif cikti kesin hamilemiyim cok merk ediyorum
NaimeYilmaz Atli kan testı doktr kontrolu olması lazım. Kalp atısını duyana kadar gebesın demıyor doktorlar
NobleMom Atli Bunu burdan nasıl cevaplayalım kesinmi değilmi diye canım ☺ Koş kan ver. O zaman öğrenirsin kesinmi değilmi 😉
deletedmom24 Atli bende arada kaldım şuan. Oladabilir olmayadabilir. Yarın ilk iş kan verin derim ben.
Deletedmom15257 Atli bunu öğrenmek için dr gidip kan verirseniz daha iyi olmaz mı net herseyi ogrenirsiniz
deletedmom25 Atli asıl Kanda kesin çıkar 1 günlük dahi olsa bebek çıkar ablanız yanlış biliyor sanırım
Pcoslubiranne Atli 4 gun gecikmeye ooo kanda addt gecikmesi olmadan bile cikiyor.Muhtemelen gebesindir ama git kan ver iyi dayanıyorsun valla.
deletedmom25 Atli şimdi git acile yaparlarsa 1 saatte çıkar inşallah haberdar et bizi ama inşallah vardır hamilelik şu mübarek günde
Kbrsoy Valla ben bi pazar akşamı 10 gibi yaptım testi pozitif çıkınca dayanamadık gece gece hastaneye gidip kan verdim 2 saat sonra çıktı sonuç ama o iki saat geçmek bilmedi 😄 5 ay uğraşıp olmayınca pozitifi görür görmez ertesi günü bekleyemedim. Şükür şimdi 12 haftalık oldu 🤗
Elifzkan-Ball ADetime 3 gün vardı test yaptım pozitif cıktı,şüpheleniyodum ertesi gün kan verdim 4 haftalık gebeydim size erken diyenlere takılöayın zaten gecikmiş gidin kan berin bide muayene olun
Rabiamasat Atli bende 4-5 gün sonra yapmıştım ☺ Pozitif çıkmıştı.. Şuan 11 haftalık İnşallah sendede öyledir❣
Sjsjsjjs Atli Özele gidip hemen test yapın derim bende gece gitmiştim 2 saat sonra sonucu veriyorlar zaten😍😍😘