uraseliminannesi Oğlum 40+2 de doğdu. Şuan 34 haftalık hamileyim bakalım anne kuzusu ne zaman misafirimiz olacak 😇 İnşallah zamanlı gelsinler sağlıkla gelsinler
17ekim Esma_Ceyhan İlk oğlum 39+4te geldi şimdi 2.ciye hamileyim 15 haftalık olduk daha cinsiyet öğrenemedim 🥰
kosalak Esma_Ceyhan 28. Haftadayım doktorun hesabına göre 6 Şubat evlilik yıldönümümüze denk geliyor . Tabi erkek çocukları ne zaman doğuyor bilmiyorum Ama😊
Hmlayse selimsarea ah ne güzel ben de 38 oluyorum ama hiç belirti Yok Sizde belirti var mıydı Doğum kanalına ne zaman indi ? Bide kolaylaşması için Birseyler yaptınız mı ?
selimsarea Hmlayse benim 30.haftamda %80 sancılarım vardı erken doğum riski olabilir diye baya tedbirler aldık ama 38 de doğdu. Kesinlikle Meryem ana otunu kullan çok kolay doğum yaparsın
merve5051 Esma_Ceyhan hiç belli olmaz ki ben oğlumu 38 de doğurdum büyükler erkek geç kız erken gelir derlerdi 39+3 oldum kızımı bekliyorum☺️
Ebru_06 mine-1994 hiç olmaz mı gece uykum yok uyuyamıyorum kasık ağrısı bel ağrısı ve arada gelen sancılar var bir de nefes darlığı ama neyse ki az kaldı
mine-1994 Ebru_06 ben de öyle acaba ne zaman gelecek diye sürekli diken üstündeyim gece her tuvalete kalktıgımda altımı kontrol ediyorum acaba büyük geldi mi nişanım geldi mi diye 🙈