Meliks elisas-mom yaa benim de aynı şekilde artık dusa girmeye korkuyorum sanki altan cikicak gibi oluyor Bend E 36 +1 korkuyorum ilk dogumum olucak birde sancı hastaneye yetişme korkusu fln çok sardı napicam bilmiyorum
elisas-mom Meliks bende sürekli duş alıyorum su beni rahatlatıyor. Benim evle hastane arası yarım saat doktor suyunda gelse 12 saatte birşey olmaz korkma dedi bende öyle korkuyordum. Ama haftaya muaynem var sezeryan istedim gün vericek.
Meliks elisas-mom hmm anladım canım ama keşke sezaryan istemeseydin ya sonrası kötü olucak hem kendin hem bebegin sağlığı için normal yap bence mecburi olmadığın sürece sezaryan yapma tabiki kendi senin kararın ama hiç olmasa dene daha çok rahatlicaksin
Elis3534 Mnk2 benim 2. İlk kızımda da 9 ay bulantı ama bunda birazda olsa rahatlamıştım tekrar başladı
Huzurluyuvam elisas-mom benimde kasıklarımda daha çok geceleri adet sancısı gibi sızı hissediyorum ne kadar sürüyor acaba sizinki?
yasen1 35+5de 2700 du kilomuz❤ Pazartesi kontrolüm var gun alıcaz bizde insalllah bgun 36+3 Cok şükür. Kasılma ağrı hepsi varr bazen tamam diyorum geliyor hehrlde 😂
Aysimamizz 35+2 gunluguz 2400 kilomuz azmi pazartesi acil sezeryana alınma ihtimalim var 1 haftadır hiç kilo almamis ve suyum sinirdaymis 😟
anneadayi91 YesimB maşallah iri bir bebek zaten normal yapmazdı bence doktorlar. İlk çocuğunuz ne kadar doğmuştu?