Tugcngz Slm kızlar bu aralar cok nefesim daralıyor burnum falan tıkanıyor 39+1 haftalıgım bu haftalarda böle bişeyler yaşıyan varmı sırtım belimde cok agrıyor özellikle geceleri
Eymenimmmm Tugcngz normal canim artik son gunlerin agirlastin denizsuyu var burun tikanikligi icin iyi geliyo kullanabilirsin istersen son gunlerin azdha sabir RABBIM saglikla kucagina almayi nasip etsin inşALLAH
Adfgh Ben de 39+1 im aynı şeyler bende de var maalesef burun tıkanıklığı nefes darligi bel kasık ağrıları oluyo normalmiş galiba son zamanlarda 🤷♀️
Muzeyyenn Tugcngz hala devam ediyor mu, bol su içtiğiniz halde mi? Gerçekten kötü ayaklarım şiştiği için hemen ağrıyor eskisi kadar yürüyüş yapamıyorum
Mineee123 Tugcngz heee canım anlarsın herhalde onu ya komple nefes alamayacak şekilde değil de ağzım açık burnumdan nefes alamıyorum tıkalı gibi sadece
Turkan11 Bende 32 haftalik hamileyim hem alerjim var hemde nefes alamiyorum cok kotu. Adet sancisi gibi sancilar oluyor belimde agriyor bazen . Korkuyorum erken dogum olurmu sizce?