Zeyno14 Merhabaalar 😊 kızlar gögüs ucum içine gömük çıkık degıl bu bebegımin emmesini zorlaştırır ya da emmez mı çok kafama takıyorum bilginiz var mı bu konuda
glnzem Zeyno14 şimdiden hiç takma bunları kafana canım. Arkadaşımın da göğüs ucu yoktu silikon göğüs ucu ile emzirdi çocuğunu şuan 6 aylık hala anne sütü alıyor. 😊
Tugcngz Zeyno14 bizim gelininde meme ucu yoktu sezeryanla dogum yaotı ogün emziremedik boş şırıngayls hep cektik uc cıkardık sonra 2 yıl emdi
RabiaMG Zeyno14 benimde ucu pek yoktu. Dogdugu ilk gun memeyi pek tutturamadik hemsirelerde pek yardimci olmadi. Pompa alip uc cikarmayi denedik. Sonra evde siringayla denedik. Sonra ebe yengem gogus sertliginden tutamaz dedi. Sagarak yumusattik ve guzelce emmeye basladi. Uc emdikce cikiyor yani ama buyuk siringa bulundurabilirsin yinede hastane cantanda. 😊
glnzem Zeyno14 zamanla çıktı tabi ama çok fazla değil açıkçası az biraz çıktı. Önemli olan sütünüzün olması göğüs ucu bi şekilde halledilir pompa ile silikon göğüs ucu işe falan. Şimdiden böyle şeyler düşünüp kendinizi strese sokmayın hamileliğin tadını çıkartın bence 🥰
Drydrya Bebek uçtan emmiyormuş cbm o yuvarlak çerçeveli yeri emiyormuş o yüzden sütün olsun bebeğin emmek istesin yeter, ablamın sezeryandı doğumu ucu yoktu fakat bebek nasıl yorulmuşsa kıpırdamıyordu bile biberona alıştırdılar 🤷🏻♀️
Zeyno14 Drydrya yaa inşallaah emer cok ıstıyorum. Benım ablamında tam tersi cok emmek istiyordu bebiş ama süt azdı biberona alıstı sonrada hıc tutmadı
Tugcngz Zeyno14 ewet ewet hasrnde hemşire göstermişti bize bizde hastnede yaptık ertesi günde emzirdi zaten emdikten sonra gerek kalmadı yapmaya
Zeyno14 RabiaMG pompa da aldım uç cıkarmam ıcın sut sagma makınası da aldık umarım bende de işe yarar tesekkur ederımm 😊😊