Maviii5 32 haftalik hamileyim kizlar bugün sabahtan beri karnımda bir ağrı var ve aşırı sert taş gibi,acaba neden oluyor yasayan var mi
Tugce1803 Maviii5 benimde 31+6 2-3 gündür geçmeyen bacaklarımda adet ağrısı vardı özellikle sol bacağımda. Karnımda semsert ve bebek hareketlerini hissetmiyodum. Doktor çağırdı nst ye girdim. Karnımda ağrı vardı bastırınca enfeksiyon olabilir dedi. Kan ve idrar tahlili verdim. Enfeksiyon da erken doğuma sebebiyet veriyor, bence sende git bir an önce
Habilovs Maviii5 benimde oluyor, doğuma yakıaşıyoruz ondandır belki, doktorum hatta ben demeden kendisi sordu karnında sertleşme oluyomu diye evet dedim, ne sıklıkla olduğunu sordu bende 1 2 defa felan olur dedim o da saatte 3kere olursa haber et dedi.
minik_kalbim Maviii5 bende 23 haftaligim bugun beninde karnim sert ve bacaklarim sizliyo benimki neden peki
Maviii5 Tugce1803 dün gitmistim bende doktora sıkıntı yoktu hatta nstyede girdim sancı da yoktu,bugün oldu bi anda bende anlamadim
_elsamm1 Maviii5 benimde aynı oluyor anneme sordum üşütüyorsun dedi ayaklarımı güzelce sardım patik filan giydim karnımı sardım hırka vs ısındım bi güzel yumuşadı sonra hareket etmeye başladı Deneyin isterseniz :)