Merveecik İyi akşamlar hanımlar 35. Haftadayım sabahtan beri boğazımda yanma ve acıma var özellikle uzanınca sizce hamileliktenmi dir covittenmi aynı zamanda koronayım
alemine Merveecik bende de oluyo mideye olan baskıdan dolayı mide öz suyu yukarı çıkıp yanma yaparmış korkma 😊 37 haftalığız bu arada
Edtu94- Merveecik benim ek.olarak genel vücut agrım ve kırıklığım var ya 37 5 iz bizde acaba kovitmiiii
Merveecik alemine çok korktum böyle boğazım cayır cayır yanıyor sanki koronanın başka bir belirtisi sandım teşekkür ederim 😔
Merveecik Baskaya bugün benim 8. Günüm ilk üç gün grip gibiydim sonra ki günler tat koku kaybı oldu sonra aşırı yorgunluk kollarım ve bacaklarım içerden ağrıdı . Dün tat ve koku geldi ve şey var ağzımdan nefes alınca öksürme hissiyatı geliyor
Denizzmomm Merveecik benimde aynı canım ahızdan alınca öyle oluyor ailem de covit oldu inşallah bir an önce hepimiz atlatırız
Baskaya Merveecik geçmiş olsun benimde 2 gündür boğazım ağrıyo çok az da burnum takali tat koku da bişey yok şükür yorgunluk falanda pek yok ama korkuyorum da tat koku kaybı gitmesi kaç gün sonra oldu
Merveecik Baskaya gebelikten ötürü vermiyorlar ilaç bende mandalina pekmez limon bunlara sardım birde bol su . Kilo verdim baya bide