izmirannesi [silindi] ama 32 haftada doktordan çalışamaz raporu aldıktan sonra amire bırakılamaz ki yıllardır bu böyle bildiğim kadarıyla. Bende sağlık bakanlığına bağlı çalışıyorum pandemi döneminde personel ihtiyacına rağmen böyle bir durumla karşılaşmadım çok şükür ki. Ama tabi kurumdan kuruma fark olur mu bilmiyorum
[silindi] izmirannesi yok 32’den sonra zaten imkansiz oncesinden bahsediyorum ben 24-32 arasi idari izin ya, bu doneme ozel, kurumlardaki is durumunu toptan bilemeyecekleri icin sanirim o donemde amire birakmislar anladigim
150_gelartik ssnnmmm oldu canım idari iznin ne anlamı kaldı abartmasınlar benim kurumda hiçbir gebe idari izinde çalıştırılmadı
hulya_1919 150_gelartik Bencede çok saçma ztn idari izinde dilekçe vermiş oluyoruz izinde olduğumuz belli bizim üstümüzdeki sorumluluk kalkmış oluyor diye biliyorum
ssnnmmm 150_gelartik Genelgede açık açık yazıyor maalesef idare iş verebilir o yüzden il dışına çıkmak dahi yasak idari izinde tabi uygulamada idarenin insafına kalmış bi durum
hulya_1919 ssnnmmm banada iş verdiler idari izinde rapor aldım yolladım raporada ne diyecekler bakalım