Elif6660 Oglumuz olcak ama Biz hala ismine karar veremedik hic de kolay değilmiş isme karar vermek sanırım en zoru😊
Birgul Elif6660 Mehmet ismini cok seviyorum ama eltimin oğlu Mehmet 😇 ben AliAsaf koymayı düşünüyorum erkek olursa, Yusuf, Cihan, MertAli
Evremkhrmn Bende burada beklyeyim bari. Bizde yağız ve kayra isimlerini begeniyoruz ama degisik guzel isim bulursak düşünebiliiriz
Elif6660 Evremkhrmn yağız ismini bende cokkk seviyorm hatta yağız mi ayaz efe mi diye cok düşünmüştüm ama eşim istemedi
Elif6660 balyanakoglum yaaa kesinlikle oylee bence Kiz isminde seçenek cokk diyorum kızım olsa herhaldr coktan ismi hazirdi sanki erkekde pek secenek yok gbi bende mesela aybars cok begeniyrm ama eltim koyuckmis onu o yüzden istemedm sizede fikir Olsn Barlas aybars yamac çınar mert yiğit bnlrda hoş bnce
Aleynce Ben erkek olursa eğer Çağlar koyacağım kızlık soy adım eşimin soy adıyla yan yana olsun istiyorum ama çağhan ismi de çok hoşuma gidiyor 😂
Njlaus Elif6660 bizde yusuf asaf düşünüyoruz👶🏻bende cok zor karar verdim yusuf kesindi yanina mert kaan hep bunlarda gittim geldim asaf daha agır bastı😊
LaleeH Njlaus cok guzell, benim ilk oglum Mert Ibrahim simdi ikinciye hamileyim Yusuf Emir dusunuyoruz
06uysal Elif6660 biz hiç zorlanmadık saolsun kaynanam bizim yerimize düşünmüş Faruk Han koyacağız inş 😄 bana kalsa Göktürk koyacaktım size önerim olsun 👶🏻👑
NurAltn Elif6660 benim cinsiyeti daha belli değil ama biz iki seçenek içinde isim düşündük erkek olursa ramazan emin kız olursa Almira evin
NurAltn Elif6660 benim cinsiyeti daha belli değil ama biz iki seçenek içinde isim düşündük erkek olursa ramazan emin kız olursa Almira evin