mervis_k Merhaba, bende ibrahim avciya gidiyorum. özel muayeneye… anlaşmalı olduğu hastaneler pembemavi, jimer simdilik bildigim kadarıyla. doğum ücretini henüz konusmadik… muayene ayda 2 kez toplam 250₺
Gunessinannesi1 flowers bende yaptirdim.o sigortayi makbuzu dogumdan sonra mi verdi esiniz vergi indirimi icin ??
flowers Gunessinannesi1 hayir sigortayi yaptiridik ertesi günü makbuzu verdi ve bes gun sonra maas aldi ona yatirmislardi odemeyi
Gunessinannesi1 flowers 9 gun once yaptrdik unuttm ben evraklari almayi smdi attilar pazartesi vericez muhasebeye baklm ins olur bizimde
Gunessinannesi1 flowers songule mi gidiosunuz memnunmusunz benmde dr secmem gerwk artiik bursada yeniyim
Semazrl Bsrbnzr çekirge dorukta doğum fiyatı ne kadar acaba bende doktorumu değiştorip oraya geçmeyi düşünüyorum da
Sedaaa16 Jimer de digum ayin 15 nde sezeryan olan varmi jimerde nasil ilgililermi dr umda mehmet aral atalay tavsiye ederim coook ilgili dr
bsra1321 Sedaaa16 merhaba, Aral Bey in muayene ücreti ne kadar? Tüm gebeliğinizi onda mı geçirdiniz memnun kaldınız mı? Ben de 14 haftalık hamileyim, kendisine geçmeyi düşünüyorum
Sedaaa16 bsra1321 tum hamilelik arti 1 tup bebdk 2 ameliyatimi yapti 280 tl ama soyle diyim bir drdan daha fazlasi mesela agrim oluyor yaziyorum bana ertesi gun nasilsin diyor takip ediyor bence en onemlisi bu evet biraz pahali ama iannki bir can getiriyiruz dunyaya ondna dolayi isimi asla sansa birakamazdim ve ben cok sra gittim kist hastasiydim cogu dr hep yanlis tedavi uyguladi keisnlikle hic duusnmede gecin derim
flowers Gzm-plt_94 +90 541 545 50 95 Sigorta birimi Melisa hanim özge aktas cevik ten aldim numaranizi diyebilirsiniz. Bana cok yardimci oldu pazartesi ararsınız. Ben dogumdan sonra cocugum icinde ona sigorta yaptiricam
Gzm-plt_94 flowers bu konularda çok yabancıyım yani SGK ya gitmeden işimi hlledebilir miyim bu numara sahibiyle
flowers Gzm-plt_94 demek istediginizi anlamadim bu sgk degil zaten ozel saglik sigortasi. Sigortasiz kisilerde nasil ypilir bilmiyorum arayip sorun pazartesi
Gunessinannesi1 Gzm-plt_94 bu tamamlayici saglik sigortasi yani sgkinizin olmasi gerekiyor bu ozel sigortayi yaptirabilmeniz icin
bsra1321 Sedaaa16 çok teşekkürler güzel bilgilendirmeniz için 😊 sağlıkla kucağınıza alırsınız sizde inşallah. Bende acıbadem de şahin zeteroğlunda tüp bebek ile hamile kaldım. 15 haftalığım bugün hep kendisine gittim, ama 2021 doğum ücreti çookk yüksek acıbademin. Onun için değiştirmeyi düşünüyorum. Aral beyin jimerde 8000 tl ymiş sanırım.. kendisininde tüp bebek ve perinatoloji alanı olduğu için sanırım tercih edeceğim. Sizde çok güzel bahsetmişsiniz. Peki siz muayene için jimere mi gidiyorsunuz ona muaynehanesine mi?