Kbra_1992 Ninita bnd ismail beye gidiyorum 18 haftalığım nsıl memnunsunuz değil mi siz kaç haftalıksınız
BarlasMom94 Kbra_1992 merhaba bende 33 haftalığım İsmail beye gidiyorum. Aklınıza takılan sormak istediğiniz bir şey var sa sorabilirsiniz. Siz memnun musunuz
Kbra_1992 BarlasMom94 size 18 haftalıkken erken doğum riski varmı die vajinadan baktımı acaba benim bu hafta yapcakta korkuyorum
beyza-guven Bsrbnzr bnde oraya gidiyorum kemal Köroğlu çok tatlı guleryuzlu hep kizim der cok cana yakın
BarlasMom94 Kbra_1992 baktı. Vajinal ultrason ile rahim ağzı uzunluğunu ölçtü çok kısa sürdü kendini kasma şakın normal sedyeye alıyor. Üzerine örtü örtüyor. Saniyelik bir şey.
Annecik53 Soyla hayat hastanesi hilal cankılıç a gidiyorum çok hoş bir hanım mesafeli ama bilgili biri…
Sarisin_annee flowers öyle deme sezaryen yapacaksan pembe mavi çok iyi herkes memnun ağrısız acısı sezaryen yapıyorlar memnun kalmayan görmedim
flowers Sarisin_annee canim o doktorla alakali bisey bence. İyi isinin ehli bircok doktor var keza benim doktorum😇 12.000 tl toplam fiyat vermek bana akil isi gelmiyor açıkçası. Okdr paraya bebegime hem oda yaparim hem dogum diye dusundum. Doktorumdan da hastaneden de cok memnum. Tercih meselesi tabi
Burcumtlg Ben Anadolu hastanesinde Murat kadıoğlu na gidiyorum en başından beri. Baya araştırdım. 18. Haftalığız şimdi. Ben çok memnunum şeker gibi adam. Kendi amcam olsa bu kadar sevmem yani. 😝😝 Var mı Murat bey hakkında bilgisi olan?
Miracefem Burcumtlg merhaba murat kadıoğlunu bende duydum çok sempatik babacan bir doktor sanırım. Anadolu hastanesinden memnun musunuz peki ve babayı alıyorlar mı kontrollerde? Bir de Murat beyin muayene ücretini öğrenebilir miyim?
Burcumtlg Miracefem tabikide alıyor babayı 🥰 hatta kalp atışlarını bize dinlenirken bak ‘’anne anne anne’’ diye atıyor duyuyor musun diyor 🥰 160liraydı 4ay boyunca gittim. En son geçen hafta gittim 190 olmuştu.
BarlasMom94 Kbra_1992 yok yok normal sedyede bakıyor. Bende çok korkuyordum ama İnan korkulacak hiç bir şey yok. Elle değil ultrason ile bakıyor. Bir tane de bayan hemşire oluyor içeride. Sen sakin ol kasma kendini hemen bitiyor zaten ben biraz kastım kendimi ama o kadar kısa sürdü ki
Kbra_1992 BarlasMom94 anladım ya aslında iyi adam seviyorum ama böle korkulcak şeyler yapınca içime dert oluyo bu arada burda özelden konuşulmuyomu acaba 😀