Gamze9435 Kızlar çati muaynesi var oldm bugun ama cok fazla agri basladi cocukta baski yapio doguma daha var dedi doktor ama 37+6 suan yaptiran varmi dogumu tetikliomu
Leylaozel Gamze9435 bugün oldum 37+3 doktorun nasıl yaptı cokmu kurcaladi benimki işaret parmağıyla tek seferde soktu ve hazneye yerleşmişmi islaklik varmi su vs ona baktı herhangibir ağrı sızı kanama da olmadı duymadım
Leylaozel Gamze9435 eğer cocuk haznedeyse az bisey ağrı yapması normal sancıyı tetikler ama doğumu pek sanmıyorum günün var çünkü daha benimde öyle
karsiyakalianne Gamze9435 bana da yapıldı benim muayenem çok zor geçti ve sonrasında çok kanamam oldu. Nişan da muayeneden sonra geldi ama 3 gün geçti hala doğum başlamadı ben de çok merak ediyorum.
Gamze9435 karsiyakalianne aslinda yaparken kasmadim.aci hisetmedim de ama eve geldikten sonra basladi agri
Kinalihalime Gamze9435 canm bende 2 hafta sonra olucam bir yandan merak bir yandan korkuyorum ne yapicam bilmiyorum nasıl yapiliyo bilmiyorum çok ağrılımı nasıl yapiliyo lastigin zaman daha cokmu aciyo cok sordum ama
Gamze9435 Kinalihalime hic bi sekilde aci yok korkulcak biside yok sonc olarak cocuk dogurcaz boyle seyler hic bisi kalir normal parmaginla bakio yanj sadece benim.sonrasinda agrim oldugu icin yazdm
balyanakoglum Leylaozel yaa süpermiş 🤦♀️ ayıp olacak ama işaret parmağının tamamı ile mi baktı anladınız mı o anda acaba 🤔 yoksa 1 2 boğum gibi mi