Dareyn Kızlaaar Su içmeyi unutuyorum eşim hatırlatıncs içiyorum bu sefer durduramıyorum şişiyorum günde ne kadar tüketiyorsunuz ☹️ Doktorum sürekli su değerlerin düşük diyor 😔
Ebrumihrimah Dareyn bende içmek istiyorum ama için de midem bulaniyor şu içmek için illa birşeyler yemem gerekiyor
Albiina05 Dareyn yanımda 1,5 litrelik su şişesiyle geziyorum sürekli o yüzden de unutmuyorum. Günde minimum iki litre tüketmeye özen gösteriyorum. Ki önceden günü 1-2 bardak suyla bitirirdim.
Baharhnm Dareyn Valla hamileliğin başından beri su iç su iç diyor doktor. Geçen gün de bebeğinin suyu az günde en az 10 bardak su içmelisin dedi. Ama ben hep unutuyorum
Mom092 Dareyn 2-2,5 litre iciyorum. Yanima doldurup koyuyorum surahi ile aksama kdar iciyorum bitek esim izinli oldugunda icemiyorum disarda oluyoruz ve cok fazla tuvalet ihtiyacim oluyo 😂😂
morusevenanne Mom092 tuvalet sorunsalı olmasa bi 5 litre içebilirim aslında hele o gece bitmeyen tuvalet nöbetleri 🙈😂
morusevenanne Dareyn uygulama indirebilirsin ben orayı da unuttuğum için 1 litre şişeyi dolduruyorum hep onun en az 2 kere dolması lazım yemek yaparken vs gelip gecerken içip duruyorum