beste0911 Hamilesin canım. Benim de iki gun gecmıstı yaptım test aynı boyle cıktı uc saat sonra bir daha yaptım onda ikiside netti istersen yarın yine yap kan testi verdiğimde 4-5 haftalık gebe oldugumu ogrenmıstım buyuk ıhtımal senınkı de oyle su an :)))
beste0911 Ercanirew bi doktora git kesene baksınlar canım. Sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsın allah insallah 🥰😍
Ercanirew beste0911 adetimden 4 gün geçti kese gözükür mü ki. 2 gün önce 85 çıktı değerim hemen yükselir mi ki
beste0911 Ercanirew yani ben kan testinden bir hafta sonrasına randevu alıp gitmiştim gorunmustu. Ama zaten hamilelik netse kese gozukur en azından tam olarak net bi şekilde hamile oldugunu teyit edersin kuzu
Edtu94- Ercanirew hiç anlamıyorum öyle şeylerden kuzu tek buldim test yaptım aynı görüntü cıktı dr a gittim 8 haftalik olmuş bile minnak
Bnleda Ercanirew kan veya idrar ver canım genelde adetin gecikmesinden 1 hafta sonra kesinliği belli olur ama sanırım senin daha yeni çünkü benim reglm 3 gün gecikmişti test yaptım çift çizgi direk çıktı ama ben 3 4 haftalık hamileymişim beta değerim 1800 olduğu için.
Bnleda Ercanirew test yaptıktan 2 saat sonra hemen randevu alıp dr gitmiştim alttan kontrol ettirmek istemedigim için ultrasondan baktı net değildi ertesi sabah dr aradı beta değerim 1800 olduğunu ama kese görmediği için tekrar hastaneye çağırdı sonrasın da alttan muayene etti ve bebegimin olduğunu öğrendim ultrasonda görülmeyebilir.