Ercanirew Tubikasya evet yeniledim testi başka bi testle yine çıktı çok şükür 🙏🙏 Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Edtu94- Ercanirew bende boleydiii 2. Gün acile gittim 8 haftalik gebe idim şuan 38 hafta olcak 2 gune 😂😂❤❤
Ortmenanne16 Ercanirew neredeyse benim testimin aynısı tebrik ederim sizi bence hemen kan vermelisiniz 😊
Ercanirew Ortmenanne16 bende tebrik ederim sizii sizin ne kadarlık hayırlı olsun 🙏 evet kan verdim 85 çıktı çok şükür
glnzem Ercanirew çok normal ben 10 haftalık oldum hala o adet olacakmış gibi kasık ağrıları oluyor buna alış 😊😊
Sara89 Ercanirew beta ile kaç haftalık olduğu anlasilmaz canım herkeste farklı ama dedigim gibi adet gecikmene göre anca 5 haftalık vardır arkadasim yaptırdığında onun 65 falandi 4 haftasına yakın demişti doktor
Ercanirew Ercanirew şuanda adetimin 4.günü geçti.85 çıktığında adetim 1 gün geçmişti acaba kaç olmuştur değer
Edtu94- Ercanirew hiç anlamıyorum öyle şeylerden kuzu tek buldim test yaptım aynı görüntü cıktı dr a gittim 8 haftalik olmuş bile minnak