Prensesdeniz12 Merhaba kızlar bıgün transferimin 2. Günü çok şiddetli sancı başldı sonra da pembe kanama oldu bi peçetelik neredeyse bu normal mi daha önce yaşayan var mı lütfen yazın çok korkuyorum
Rumeysaaa Prensesdeniz12 canım korkma ıcını ferah tutt bu durumu yasamadım ama belki tutunma belırtısı olabılır inşaallah öyledır benım de 2. Gunu adet agrısı gıbı bır agrm olmustu sımdı 35 haftalık gebeyım cok sukur inşaallah senınde oyle olur bol bol dinlen ve ananas yee bırde pozıtıf oll
tk95 Prensesdeniz12 karın sancımda aynı şekilde vardı sürekli lavaboya gidiyordum korkudan acaba adet mi oldum diye
Bade88 Prensesdeniz12 bende transferin ilk gününün gecesi olmuştu doktorumu aramıştım. Normaldir sonuçta transferde Rahime baskı oluyor güç uygulanıyor demişti benim tutmuştu canım inşallah seninki de tutar.
Prensesdeniz12 Bade88 ama benimki 2 pet kadar kan oldu doktorum olmadı ilaçları bırak dedi bende bıraktım dünden beri ağlıyorum kendimi toprlayamıyorum 😰
Bade88 Prensesdeniz12 neden ilaçları bırakmanı istedi ki acaba onların mı kanamayı tetiklediğini düşündü?dur bakalım ya daha bişey belli değil.bu arada adet kanaması gibi yoğun mu oldu