Betulnuri kesinlikle zararlı olan besinler normal hayatta da kullanılmaması gereken alkol sigara benzeri ürünler gebelikte sakıncalı ürünler de dip balıkları midye aşırıya kaçılmış sakatat, iyi pişmemiş et balık tavuk yumurta, adaçayı, genel olarak doktorun izin verdiği dışındaki bitki çayları bana doktorum ananas sakıncalı dedi ama kimisinde tam aksi söylemiş tam bilgim yok o konuda. En sağlıklısı günde bir kase karışık çiğ kuruyemiş tüketmelisin bir kase yoğurt veyahut 1 bardak süt mutlaka 3 litre su içmelisin öğünlerin düzenli olabildiğince doğal sağlıklı olmalı mevsim meyveleri ve sebzeleri tüketmelisin nesquik tarzı paketli bebeğe kilo aldıran şeylerden bahsediliyor benim şahsi fikrim onun aldırdığı kilo sağlıklı değil ben onun yerine her gün bir kaşık keçiboynuzu özü içiyorum maşallah şu an bebeğimin kilosu çok iyi çok şükür yürüyüş yapmalısın elini attığın üründe önce bebeğini sonra kendi nefsini düşünürsen bence yeterince dikkat etmiş olursun ben 33+2 deyim bu haftama kadar hep böyle düşündüm 🦋🐣