Azrabetulunannesi Arkadaşlar merhaba hangi haftada tam olarak tekme hissettiniz? Sürekli olarak ya da hangi haftada düzene bindi
01gamze01 Azrabetulunannesi ilk gebeliğim ve bebeğimin ilk tekmesini 24. Haftamda hissettim. 28 e kadar ara ara düzensiz oldu. 28. Hafta itibariyle düzene girdi. Şuan 35. Haftadayız maşallah gece gündüz durmaksızın çok hareketli.
MihricanA Azrabetulunannesi 18. Haftada ilk tekmesini hissettim cok hafif 31. Haftadayim yeni yeni düzene girdi
Tugceasl Azrabetulunannesi ilk gebeliğim , ilk tekmesini 18 de hissettim çok düzenli değil ama geceleri özellikle daha belirgin hissediyorum 20+3 🌸
Esra2580 Azrabetulunannesi bende ilk 18 de hissettim şuan 21+4 olduk 10 gundur dışarıdan bakınca bile belli oluyor hareketleri ☺️ izlemek çok zevkli oluyor 💙
Irem4598 Azrabetulunannesi ilk gercek tekme 17 haftalikkendi 1 hafta sonrasi bile olmadan duzene girdi hergun 4 5 kere pit pit yapmaya basladi simdi hic durmuyo masllah 7 ay bitti
HAU Bende ilk hareketini 14 haftamda hissettim şimdi 22 haftalığız şu 2 gündür hareketi var gibi yok gibi çok hissetmiyorum onun öncesi baya hareketliydi 🙏🤰🏻