Kuzeyannesj Merhaba hanimalr 25 hafta 3 günlük gebeyim ultrasonda doktor suyun fazla dedi iyimi kötümü bilemedim sizdede öyle oldu ve bebeğin bobreginde genişleme var dedi doğunca geçer dedi insalahta öyle olur sizlerdede oldumu böyle 🤲
Deletedmom412 Kuzeyannesj sağına doğru asla yatma sağ tarafına doğru yatarsan gittikçe kötüleşir bende de var dedi bende 25. Haftamdaydım bana da var takip edicez dedi sonra bu genişleme büyüdü için Stent takmak zorunda kaldılar senin son zamanlarında 30 haftanda falan rahim yetmezliğin bile olabilir ben 32+5 rahim yetmezliğim oldu Stent yüzünden ve evde sancımı bekliyorum senin ki ilerlerse mecbur takarlar ama geçebilirde
RANA60 Kuzeyannesj benim bebegimdede var sag böbreginde genişleme 6.5 mm araştirma hastahanesine yönlendirdiler orda 6.3 mm ölçduler erkek bebekte olabiliyomuş siniri 7 mm imiş ama 10 mm bile olsa bisey yapilmaz ancak dogunca bakilacak,simdilik takip edecekler.
Deletedmom412 Tahaninannesii evet hem bende hem bebekte bebeğinki doğunca geçer dedi ama benimki genişlemeye devam etti
Tahaninannesii Deletedmom412 soruda bebekten bahsedilmişte ondan merak ettim. Bebeğim için de var dedi doktorumuz doğumdan sonra geçer dedi bize de, erkek bebeklerde daha çok oluyormuş sanırım
Kuzeyannesj RANA60 mm söylemediler korkulacak biseymi acaba birde suyum fazla olduğunu söyledi iyimi kötümü bilemedim
RANA60 Kuzeyannesj korkulacak bisey yok stres yapmayin,stresten bebek etkilenir .benimde suyum fazla .su az olursa sikinti cok olmasinda sikinti yok diye biliyorum .Her sey Allahtan gelir dua edelim bebeklerimiz icin saglikla gelsinler 🤲🙏🤗
Kuzeyannesj RANA60 ne güzel söylemişsiniz araştırma yaptım bu konuda erken doğum riski olusuyormus doktor detaylı ultrason için geç kaldigimi söyledi siz yaptirdinizmi
RANA60 Kuzeyannesj detayli ultrasiyon yaptirdim özelde genişleme cikdi araştirma hastahanesinden perinatoloji bölümine randevu aldim orda daha detayli bakacaklar. Benimde suyum fazla erken dogum diyolarda ama araştirma hastahanesinde yine detayli ögrencem her seyi.
Gamzebulut Erkek bebeklerde genişleme çok görülürmüs . Şu fazlalığı demek şekerden kaynaklanıyor banada dedi meyve çok yiyorsan indirge muz armut vs . Bal pekmez çikolata beyaz ekmek yeme bı haftada düzelir korkma